Kısmetse Olur'dan gelen haber herkesi şok etti! Öykü Serter'e 'Bunun için mi çalışıyorsun?' tepkisi geldi

TAKİP ET

Youtube'da en çok izlenen program olan Kısmetse Olur'da Öykü Serter'e ne kadar maaş verildiği öğrenildi. Takipçiler bu rakama şok oldu ve birçok kişi 'Bunun için mi çalışıyorsun?' diyerek tepki verdi. Kısmetse Olur yarışmacılar 20 – 30 bin TL arası kazanırken Öykü Serter'in ne kadar aldığını duyan şaşırdı.

Reklam
Reklam

9 kadının ve 9 erkeğin yarıştığı Kısmet Olur programında takipçileri şok eden bir detay öğrenildi. Kısmetse Olur programında gün içinde 2 bölüm çekilirken 30 bölüm önden gittiği de söyleniyor. Final hazırlıklarının yapıldığı programda sunucu Öykü Serter’in ne kadar aldığını duyansa şok geçirdi.

Öykü Serter sert konuşmuştu

Kısmetse Olur yarışmasında sonradan sunuculuk için teklif alan Öykü Serter, daha öncesinde “Ben hiçbir zaman izdivaç programı sunmadım. Benim için bu önemli bir duruş. Herkes para kazanırken neden evde oturdum” sözlerini sarf etmişti. 2. sezon olmayacağı söylenen Seda Akgül ise bunlara hiçbir yorum yapmıyordu. Öykü Serter’in birçok programın merkezinde olarak sunuculuk yaptığı bilinirken Kısmetse Olur’dan aldığı sunuculuk ücreti şok etti.

Öykü Serter’in haftalık maaşı

Sosyal medyada yayılan haberde Öykü Serter’in haftalık olarak 10 bin TL kazandığı, yani aylık 40 bin TL maaş aldığı öğrenildi. Gelen yorumlar ise “3 kuruş için çektiğine değmez”, “Ben ayda 100 bin TL bekliyordum”, “Bu kadar mı kazanıyorsun cidden” şeklinde oldu.

Öykü Serter, aldığı maaşla ilgili herhangi bir yorum yapmazken, sezon sonuna kadar programı sunmaya devam edeceği biliniyor.