Kısmetse Olur yarışmacısı Dilan Eylem Öz kimdir, öldü mü? Dilan Eylem Öz neden öldü?

TAKİP ET

Dilan Eylem Öz kimdir, öldü mü? Kısmetse Olur yarışmacısı Dilan Eylem Öz neden öldü? Kısmetse Olur yarışması ile adını duyuran Dilan Eylem Öz'ün ölüm haberi şoke etti. Kendisinden haber alamayan yakınlarının çilingir yardımı ile eve girmesi sonucu Dilan Eylem Öz'ün ölü bulunduğu öğrenildi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından genç kızın cesedi adli tıp Kurumu'na kaldırıldı. Peki, Dilan Eylem Öz kimdir? Dilan Eylem Öz neden öldü?

Reklam
Reklam

Dilan Eylem Öz kimdir, öldü mü? Dilan Eylem Öz neden öldü? Bir döneme ekrana damga vuran Kısmetse Olur yarışması ile tanınan Dilan Eylem Öz'ün ölüm haberi herkesi şok etti. Yakınları genç kadından bir süre haber alamayınca çilingir yardımı ile evine girdi. Evde genç kızın cansız bedeni bulunurken durum hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verildi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Dilan Eylem Özün cansız bedeni otopsi yapılmak üzere adli tıp Kurumu'na kaldırıldı. Yaşanan gelişmelerin ardından Dilan Eylem Öz kimdir sorusunun yanıtı da sosyal medyada araştırılmaya başlandı.
 

Dilan Eylem Öz öldü mü? Neden öldü?

Kısmetse Olur yarışması ile tanınan 24 yaşındaki Dilan Eylem İstanbul Avcılar'da yaşadığı evde ölü bulundu. Genç kızın ölüm nedeni henüz belirlenemezken geçtiğimiz yıllarda katıldığı kısmetse olur programı ile tanındığı için kim olduğu da vatandaşlar tarafından merak edilmeye başlandı.
 

Dilan Eylem Öz kimdir?

Kısmetse Olur yarışması ile adını duyuran Dilan Eylem Öz 24 yaşındaydı. İstanbul Avcılar'da yalnız yaşadığı evinde ölü bulunan genç kız hakkında çok detaylı bilgi bulunmuyor. Alınan bilgiye göre Olay yerinde yapılan incelemenin ardından genç kadının cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Olayla ilgili yakınlarının verdiği bilgiye göre 2 günden bu yana genç kızdan haber alınamıyordu. Bunun üzerine kontrol için evine giden yakınlara genç kızın cansız bedenini buldu.