Kıvanç Tatlıtuğ'dan gelen paylaşım sosyal medyayı salladı geçti! Herkes onun paylaşımını konuşuyor!

TAKİP ET

Başak Dizer ile 2016 yılında dünya evine giren Kıvanç Tatlıtuğ sosyal medyada öyle bir fotoğraf paylaşımında bulundu ki! Herkes onları konuşuyor, yer yerinden oynadı!

Reklam
Reklam

2016 yılında dünya evine giren Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ çifti 15 Nisan 2022 tarihinde oğulları Kurt Efe’yi kucaklarına aldılar. Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanmayan Kıvanç Tatlıtuğ son yaptığı paylaşımla sosyal medyayı yerinden oynatmayı başardı!

Oğullarının yüzünü göstermeme kararı aldılar

Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ sosyal medya konusunda bir karar alarak oğullarının yüzünü göstermiyorlar. Kurt Efe’nin yüzü gözükmese de ünlü çift yaptıkları paylaşımlarla takipçilerinin beğenisini almayı başarıyor.

Oğlu ile bir kare paylaştı

Kıvanç Tatlıtuğ oğlu Kurt Efe ile İnstagram hesabından bir paylaşım yaptı ve olanlar oldu. Kıvanç Tatlıtuğ’un yaptığı paylaşım ile sosyal medyada yer yerinden oynadı. İşte o paylaşım…

Dışarı çıkmışlardı

Başak Dizer, Kıvanç Tatlıtuğ ve Kurt Efe ailesi gezmek için dışarıya çıktılar, ardından güzel polar geldi. Kıvanç Tatlıtuğ oğluyla birlikte bir pozunu hikayede paylaşma kararı alırken Başak Dizer de eşi ve oğlunun karesini paylaştı.