Kıvanç Tatlıtuğ pembe takım giydi sosyal medya yıkıldı

TAKİP ET

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ yeni projesi ile ekranlara Geri dönmeye hazırlanırken sosyal medya paylaşımlarına da hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz ay Baba oğluna heyecanı yaşayan Kıvanç Tatlıtuğ, uzun yıllar sonra Beren Saat ile tekrar aynı projede buluşmuştu. Kıvanç Tatlıtuğ'un setteki halleri sosyal medyaya damga vurdu.

Reklam
Reklam

Kuzey Güney ve aşk-ı Memnu dizileriyle kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ 2016 yılında stilist Başak Dizer ile dünya evine girmişti. Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak dizer çekti Geçtiğimiz aylarda ilk çocukları kurt Efe'yi kucaklarına almıştı. Bir yandan Baba olma heyecanı yaşayan Kıvanç Tatlıtuğ bir yandan da yeni projesi için çalışmaya devam ediyor. Şu sıralar Beren Saat ile aynı projede buluşan Kıvanç Tatlıtuğ sosyal medya hesabından pembe takım elbisesi ile bir paylaşım yaptı. Yakışıklı oyuncunun bu paylaşımı sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

FOTOĞRAFINA BEĞENİ VE YORUM YAĞDI

Uzun yıllar sonra eski rol arkadaşı Beren Saat ile aynı projede buluşan Kıvanç Tatlıtuğ pembe renkli takım elbisesi ile poz verdi. Kıvanç Tatlıtuğ Bu fotoğrafını sosyal medya hesabından da paylaştı. Kıvanç Tatlıtuğ'un bu paylaşımına kısa süre içerisinde takipçilerinden binlerce yorum ve beğeni geldi.

YILLAR SONRA YENİDEN BİR ARADA

Aşk-ı Memnu dizisinde Bihter ve Behlül karakterine hayat veren Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat uzun yıllar sonra bir film projesi için bir araya geldi. Aradan geçen yıllar içinde büyük değişim yapıp yaşayan ikilinin yeni filmi izleyiciler tarafından merak konusu olurken aynı zamanda Kıvanç Tatlıtuğ'un Star TV ekranlarında yayınlanacak olan Kral kaybederse isimli dizisinin kadın başrol içinde Beren Saat’e teklif gittiği konuşuluyor.