Kıvanç Tatlıtuğ'un oğlu Kurt Efe'nin yüzü göründü! Görenler tıpkı babası dedi

TAKİP ET

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ 2019 yılında stil danışmanı Başak Dizer ile dünya evine girmişti. Geçtiğimiz günlerde ilk çocukları kurt Efe'yi kucaklarına alan çift 2020 yılında aldıkları taş evde önceki gün dostlarını ağırladı. Kıvanç Tatlıtuğ, Başak Dizer çiftinin 2 aylık olan oğulları Kurt Efe ilk kez görüntülendi. Minik Kurt Efe resmen babasının kopyası çıktı.

Reklam
Reklam

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer 2020 yılında Bodrum Yalıkavak’tan 12 milyon TL'ye aldıkları taş evde önceki gün dostlarını ağırladı. Geçtiğimiz günlerde ilk çocukları Kurt Efe'yi kucaklarına alan çift evlerinin bahçesinde keyif yaparken bebekleri de ilk kez görüntülendi. Annesinin kucağında kameralara yakalanan Kurt Efe'nin babasına olan benzerliği de dikkatlerden kaçmadı.
 

Denizin tadını çıkardılar


Bir süredir Bodrum Yalıkavak'ta yaşayan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çektiği yaşadıkları plajında dostları ile vakit geçirdi. Özge Özpirinçci ve eşi Burak Yamantürk ile Beşiktaşlı futbolcular Mehmet Topal ve Gökhan Töre de Çift'in konukları arasındaydı.  Çift, bebekleri kurt Efe'yi arkadaşlarıyla tanıştırdı. Minik Kurt Efe, bu sırada kameralara da ilk kez yansıdı.
 

Babasının kopyası çıktı


Kıvanç ve Başak Dizer çiftinin 2 ay önce dünyaya gelen oğulları Kurt Efe, sarışın olması ile dikkat çekti.  Uzaktan görüntü veren Kurt Efe’nin babasının kopyası olduğu görüldü.