Kıyıda köşeden paranız varsa yaşadınız! Yalnızca 600 liradan başlayan taksitlerle eviniz olsun! Başvurmayan pişman olur! TOKİ daha ne yapsın

TAKİP ET

Ev sahibi olma hayali kurallar için TOKİ'den mükemmel bir fırsat vardır. Belli bir peşinat vermek koşuluyla günümüzde ev almak oldukça kolaydır. Peşinat oranı evin değerinin en az yüzde 10'u olmalıdır. Fakat istenilen oranda peşinat ödemekte mümkündür. Kalan tutar ise uygun vadelere bölünür. Vade süreleri fazladır. Bu da ödeme kolaylığı sağlar.

Reklam
Reklam

Yapılması gereken tek şey TOKİ’nin internet sitesinden başvuru gerçekleştirmektir. Bundan sonra açıklanma zaman beklenir. Her bütçeye uygun ev seçenekleri vardır. İnternet aracılığıyla araştırma yaparak ihtiyacınız olanı bulabilirsiniz. Burada uygun kredi koşullarına sahip bir şekilde kredi kullanma için TOKİ tarafından sunulan alternatif seçeneklere bakmakta fayda var!

TOKİ yapılmayanı yaptı! Herkesin evi olacak! 240 ay taksitle 2+1, 3+1'ler kapış kapış gidiyor! 199 bine şehrin göbeğinde konut müjdesi


240 ay vadeli 400 TL taksitle! TOKİ'den o şehirlerde kurasız dar, alt gelir ve asgari ücretli çalışana konut satışı başladı


Bayram sonrası kendi eviniz olsun! TOKİ Ziraat Bankası 0.49 faizli konut kredisi için düğmeye basıldı! Ev alacaklara müjde!




 

TOKİ’den Uygun Kredi İmkanları


Kıyıda köşeden paranız varsa yaşadınız! Yalnızca 600 liradan başlayan taksitlerle eviniz olsun!  Başvurmayan pişman olur! TOKİ daha ne yapsın... TOKİ, ödeme vadelerinin uzun olmasından dolayı çoğu kişin ilk tercihidir. Fakat bunun için belli oranlarda peşinatın gerçekleştirilmesi gerekir. Buna göre vade sayısı da değişiklik gösterecektir. Örneğin toplam tutarın yüzde 12’sinin ödenmesi halinde kalanı 180 vadeye bölünebilir. 

Bunun dışında yüzde 20 peşinatla 240 ay ödeme planı gerçekleştirmek mümkündür. Kredi faiz oranları da diğerlerine kıyasla çok uygundur. Çünkü tamamen devlet destekli projelerdir. Tek amaç evi olmayanlara destek sağlamaktır. Böylece bütçe dostu bir şekilde kredi çekmeniz mümkün olmaktadır.


 

TOKİ’den Ev Satın Alma Şartları


Yıllardır TOKİ projeleri sayesinde binlerce kişi ev sahibi oldu. Hem uygun fiyatlı hem de ödeme süresinin uzunluğu nedeniyle kişilere kolaylık sağlamaktadır. Fakat buradan ev alabilmek için bazı şartlara uygun olmak gerekir. Aşağıda gerekli şartlar madde madde halinde belirtilmiştir.

•    Türk vatandaşlığının bulunması

•    Başvuru yapılacak şehirde minimum 1 yıl ikamet etmiş olmak

•    25 yaş sınırına ulaşılması

•    TOKİ’den öncesinde ev alınmaması

•    Hane bireylerinin gelirinin en çok 2.600 TL olması

•    Kişinin kendisine ve çekirdek ailesinden kimsenin herhangi bir mülkünün bulunmaması

Belirtilenlerden sadece bir tanesine bile sağlanmadığı takdirde TOKİ’den ev almak olanaksızdır. Önceden ev alınmamış olmasının asıl nedeni daha çok kişinin fırsatlardan yararlanmasına imkan vermektedir. TOKİ’den ev alanlar istedikleri zaman satışlarını gerçekleştirebilir.