Kız arkadaşa Sevgililer Günü hediyesi ne alınır? 2022 kız arkadaş için ne hediye alınır? Sevgililer Günü için eşe, sevgiliye alınacak hediyeler nelerdir?

TAKİP ET

14 Şubat'a sayılı günler kala çiftler birbirine hediye arayışı içerisine girdi. Aşkın ve tutkunun günü olarak bilinen 14 Şubat Sevgililer Günü için, kız arkadaşına hediye araştıran erkekler neler alabileceklerini araştırıyor. Peki, Kız arkadaşa Sevgililer Günü hediyesi ne alınır? 2022 kız arkadaş için ne hediye alınır? Sevgililer Günü için eşe, sevgiliye alınacak hediyeler nelerdir? İşte merak edilen tüm soruların yanıtı…

Reklam
Reklam

Sevgililer Günü’ne az bir süre kala heyecanlı bir telaş başladı. Birbirine hediye almak isteyen çiftler neler alabileceklerini araştırmaya başladı. Çiçek ve herkesin birbirine aldığı klasik hediyelerden farklı bir şeyler yapmak isteyenler neler yapılabileceği konusunda araştırma yapıyor. Farklı ve modern hediyeler konusunda bir şeyler bulmaya çalışan kişiler internette geziniyor. Peki, kız arkadaşa Sevgililer Günü hediyesi ne alınır? 2022 kız arkadaş için ne hediye alınır? Sevgililer Günü için eşe, sevgiliye alınacak hediyeler nelerdir? İşte merak edilen tüm soruların yanıtı haberimizde…

SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYESİ BAYAN, KADIN İÇİN NE ALINIR 2022?  2022 SEVGİLİLER GÜNÜ İÇİN EŞE, SEVGİLİYE ALINACAK HEDİYELER NELERDİR?

Heyecanlı bekleyiş için gün sayarken birbirine sürpriz yapmak isteyen çiftler bu özel günde neler yapabileceklerini, ne hediye alabileceklerini araştırıyor. Aşkın ve tutkunun günü olarak bilinen 14 Şubat Sevgililer Günü için, neler yapılabileceği konusu kafaları karıştırıyor. Klasik hediyelerden farklı bir deneyim yaşamak isteyen kişiler sıradanlıktan uzak hediye arayışı içerisinde. Farklı ve modern hediyeler konusunda bir şeyler bulmaya çalışan kişiler internette geziniyor. Farklı bir deneyim yaşamak isteyen kişiler şunları düşünebilir:

BOEİNG 737 UÇUS SİMÜLATÖRÜ DENEYİMİ
Havada da karada da onu çok sevdiğinizi bu hediyeyle dile getirin.


İKİ KİŞİ İÇİN VR SANAL GERÇEKLİK OYUNU
Mükemmel bir sevgililer günü programı. Sevgilinizle zaman, mekan tanımayın.


YAMAÇ PARAŞÜTÜ TANDEM UÇUŞU VE VİDEO ÇEKİMİ
Bu çılgın deneyimi sevdiğinizle yaşamayacaksınız da kiminle yaşayacaksınız?


İKİ KİŞİ İÇİN JAZZ & YELKEN 
Hem farkı, hem romantik. Bundan iyisi Şam'da kayısı diyelim...


BİNİCİLİK DERSİ
Farklı bir şeyler olsun diyorsanız, at biniciliğine ne dersiniz?


TRAMBOLİN DERSİ
Beraber çocukluğunuza dönüp, çılgınlar gibi zıplamak size çok iyi gelecek.


İKİ KİŞİ İÇİN ROMANTİK SİNEMA KEYFİ
Evdeki samimi ortamı, büyük bir sinema salonunda yaşamaya ne dersiniz? 


YUNUSLARLA YÜZME
Biraz cep yakabilir ancak, mükemmel bir deneyim olabilir. Yunuslarla yüzme fikri, sevgilinizi size bir kez daha aşık edecektir.


PİZZA YAPIMI DERSİ
Birlikte yemek yapma hayalinizi gerçekleştirebilir, burunlarınıza un sürebilirsiniz. Daha sonra afiyetle pizzanızı yiyebilirsiniz.


İKİ KİŞİ İÇİN ODADAN KAÇIŞ OYUNU
Farklı bir deneyim yaşamak için, korku odaları muhteşem bir seçenek. Bu sayede sevgiliniz her korktuğunda size sarılacaktır.


SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYESİ BAYAN, KADIN İÇİN NE ALINIR 2022?  2022 SEVGİLİLER GÜNÜ İÇİN EŞE, SEVGİLİYE ALINACAK HEDİYELER NELERDİR?

Farklı hediyeler dışında normal bir hediye almak isteyen kişilerde neler alabileceğini araştırıyor. Herkesin hem bütçesi hem de zamanı olamayabilir. Ya da farklı şehirlerde olan çiftlerde olabilir. Bu kişiler de sıradanlıktan uzak durmak istemekte ve sevdiğini normal hediyelerle mutlu etmek isteyebilir. Normal hediye konusunda araştırma yapan kişiler şu hediyeleri alabilir:
Tatlı mı tatlı bir müzik kutusu alabilir, bir sistemcide kendi şarkınızı içerisine yükletebilirsiniz.
Ona harika bir koku seçebilir, sizin sevdiğiniz kokuyla yanına gelmesini sağlayabilirsiniz. Yalnız dipnot: Kadınlar artık aşırı şekerli parfümlerden uzak duruyor. Daha fresh kokular tercih etmelisiniz.
Ona zamanı seninle geçirmek istediğini ifade bir saat alabilirsiniz.
Birbirinizi anlatan bir kolye hediye edebilirsiniz.
Birlikte yaşadığınız bir anıyı hatırlatan bir hediye seçebilirsiniz.
Resimlerinizden oluşan bir albüm yapabilirsiniz. Hem emek vererek onu daha çok sevdiğinizi de ifade etmiş olursunuz.
Peluşları seven bir sevgiliniz varsa ona pelüş ayıcık alabilirsiniz.
Kar küresi alabilirsiniz. 
Sevdiği bir kıyafet hediye alabilirsiniz.
Sevdiği abur cuburlardan ona bir kutu hazırlayabilirsiniz.
İsminin yazılı olduğu bir kolye alabilirsiniz
Beraber yemek yemeye gidebilirsiniz.
Ona bir atkı alabilirsiniz.
Böyle bir günde evlilik teklifi etmek de farklı bir hediye olabilir.
Sevimli bir bere de hediye edebilirsiniz.
 

Sevgililer günü sevgililer günü hediyesi sevgililer günü farklı hediye