Kızılcık Şerbeti'nden skandal sahne! RTÜK'e şikayet edildi, olumlu dönüş geldi! Peki akıbeti ne olacak?

TAKİP ET

Show TV'nin fenomen dizisi hakkında skandal gelişme. Final bölümünde yer alan bir sahneden dolayı RTÜK'e şikayet edilen dizinin akıbetine karar verildi. Sevenleri duyunca çok üzülecek…

Reklam
Reklam

Eski zamanlardan beri ülkemizde yaşanan en büyük sorunlardan biri olan başörtü konusunu ele alan fenomen dizide sallantılar yaşanıyor. Kızılcık Şerbeti’nin son bölümünde yer alan bir sahne viral oldu. Hastanedeki başörtülü çalışanlar hakkında sarf edilen sözler seyircisinden büyük tepki gördü. Olay RTÜK’e taşındı. RTÜK dizinin akıbetine karar verdi.

Ülkenin en büyük sorunu

Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya ve Barış Kılıç'ın yanı sıra Müjde Uzman, Settar Tanrıöğren gibi başarılı ve deneyimli bir oyuncu kadrosunun yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinin konusu oldukça ilgi çekmeyi başardı. İki farklı kültür ve yaşayış tarzına olan ailelerinin çocuklarının evlenmesi ile başlayan hikayeyi konu alan dizi aslında ülkemizde yaşanan en büyük sorunlardan birini de ele almış oluyor.

Çift bu iki ailenin farklılıklarına rağmen evliliklerini sürdürmeye çalışıyor. Kızılcık Şerbeti reyting rekorları kıran Star TV’nin dizisi Yalı Çapkını ile aynı gün yayınlanmasına rağmen seyircinin ilgisini çekmeyi başardı!

“Seni de kapatmak istiyorlar”

Dizinin son bölümünde yer alan bir sahnede Doğa’nın kayınvaliesi Pembe Hanım’ın isteği üzerine kadın doktora gitmek istemesi üzerine; annesi Kıvılcım Hanım Kayınvalidesi Pembe Hanım ile birlikte doktora gidiyor. Doktorun ve etraftaki çalışanların kapalı bir kadın olması üzerine Kıvılcım Hanım bu duruma oldukça sinirlenerek; “bunlar seni de kapatmak istiyorlar ifadelerini kullanması üzerine sosyal medyada gündem oldu.

Sosyal medya ikiye ayrıldı

Sosyal medyada bir grup kullanıcı doktor seçimine getirilen kısıtlamalar için diziyi eleştirirken, bir grup kullanıcı da toplumda nifak ekmeye ve gruplaşma konusunda tohumlar ektiği için başarılı ödüller verilmesi gerektiğini savunuyor.