Kocaeli'de başıboş pitbull okul bahçesinde öğrencilerin arasında daldı!

TAKİP ET

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde başıboş dolaşa pitbull cinsi bir köpek okul bahçesinde öğrencilerin arasına daldı. Olayda 5 öğrenci köpeğin ısırması sonucu yaralandı.

Reklam
Reklam

Olay, Kocaeli’nin Darıca ilçesinde bulunan Aslan Çimento Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde meydana geldi. Başıboş dolaştığı belirlenen pitbull cinsi köpek, bir anda lisenin bahçesine girdi ve bahçede olan öğrencilere saldırmaya başladı.



Öğrenciler panik halinde koşturmaya başlarken öğrencileri kovalayan köpek yakaladığı öğrencileri ısırdı. M.O., P.A., T.A.,S.S., ve A.S., isimli 5 öğrenci köpeğin ısırması sonucu yaralanırken okul yetkilileri durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ve Darıca Belediyesi'ne bildirdiler.



Yapılan ihbar üzerine okula sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken sağlık ekipleri, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanmış olan öğrencilere ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı ve daha sonra yaralı öğrencileri ambulansa alarak Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.



Polis, yaşanan korkunç olayla ilgili bir inceleme başlatırken,  Aslan Çimento Teknik ve Endüstri Meslek Lisesine gelen Darıca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı Hayvan Sağlığı ve Refahı Ekibi, pitbull cinsi yakalayarak hayvan barınağına götürdü. Lise bahçesinde yaşanan dehşet dolu anlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Kaydedilen görüntülerde ise okuldaki bir öğretmenin elinde beyzbol sopası olması halde köpeği kovalamak yerine köpeği izleyen bazı öğrencilere vurması dikkatlerden kaçmadı.
 

kocaeli darıca pitbull saldırı 5 öğrenci