Kocaeli'nde kadın cinayeti

TAKİP ET

Kocaeli'nde bir şahıs, tartıştığı eşini sırtından bıçakladıktan sonra çocuğunu alarak ortadan kayboldu.

Reklam
Reklam

Kocaeli'nde gerçekleşen olayda edinilen bilgilere göre bir çift arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın büyümesinin ardından talihsiz kadın kocası tarafından sırtından bıçaklandı. Eşinin bıçaklayan cani eş çocuğunu alarak ortadan kayboldu. 

KANLAR İÇERİSİNDE SOKAĞA ÇIKIP YARDIM İSTEDİ
İzmit’in Erenler Mahallesi Kamer Sokak'ta bulunan iki katlı bir evde meydana gelen olayda H.P. adlı bir kişi bilinmeyen bir sebeple 41 yaşındaki eşi Ayşe P.'yi sırtından bıçakladı. Aldığı bıçak darbeleri ile yere yığılan Ayşe P. kanlar içinde kaldı.Olay sonrasında cani eş H.P. ise çocuğunu alarak kayıplara karıştı. Ağır yaralanan Ayşe P., sokağa çıkarak yardım istedi. Çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ayşe P., sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. 41 yaşındaki kadının hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.

ÇOCUĞU ALIP KAÇTI
Öte yandan çevreden edinilen bilgilere göre çiftin evinden zaman zaman tartışma sesleri yükseldiği ara sıra kavga ediyorlardı. Çevre sakinleri  "Bu çift 1 ay önce buraya taşınmış, hatta eşyalarını da el arabasıyla taşımışlar. Çok fazla gürültü yapıyorlarmış, demek ki aralarında geçimsizlik vardı. Dediklerine göre kadını, eşi sırtından bıçaklamış, çocuğu da alıp kaçmış. Kadını bayıldı zannetmişler ancak bıçaklandığı ortaya çıktı" dedi.
Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kocaeli Kadın cinayeti