Kocanızı Nasıl Öldürürsünüz'ün yazarı kocasını öldürmekten müebbet hapis cezası aldı!

TAKİP ET

Kocanızı Nasıl Öldürürsünüz makalesinin yazarı kocasını öldürmekten müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Film gibi ama gerçek olan olay sosyal medyanın gündemine oturdu. Kocasını öldürdüğü ortaya çıkan ve suçlu bulunan yazar Nancy Crampton Brophy, müebbet hapis cezasına çarptırılırken olay sosyal medyada gündem oldu.

Reklam
Reklam

Kocanızı Nasıl Öldürürsünüz makalesinin yazarı kocasını öldürmekten müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Film gibi ama gerçek olan olay sosyal medyanın gündemine oturdu. Kocasını öldürdüğü ortaya çıkan ve suçlu bulunan yazar Nancy Crampton Brophy, müebbet hapis cezasına çarptırılırken olay sosyal medyada gündem oldu. Romantik gerilim yazarı Nancy Crampton Brophy, yazdığı kitap ve makalelerle adından bahsettiriyor. Kocanızı Nasıl Öldürürsünüz adlı makalenin yazarı, kocası Daniel Brophy’i öldürmekten suçlu bulunmuştu. ABD’nin en çok konuşulan davaları arasında olan Nancy Crampton Brophy davasında verilen ceza belli oldu. Gündeme yerleşen konuyla ilgili sosyal medyada binlerce paylaşım yapıldı. İşte sosyal medyanın gündemine oturan olayla ilgili tüm detaylar…

ABD’de Çok Konuşulan Dava

71 yaşındaki romantik gerilim yazarı Nancy Crampton Brophy, ‘Kocanızı Nasıl Öldürürsünüz’ makalesi ve ‘Yanlış Koca’, ‘Kalpte Cehennem’ adlı kitaplara imza attı. Yaklaşık 2 hafta önce kocası Daniel Brophy’i öldürmekten suçlu bulunan Nancy Crampton Brophy’e verilen ceza belli oldu. ABD’de çok konuşulan bu dava sosyal medyanın da gündemine oturdu.



Müebbet Hapis Cezası

ABD’nin en çok konuşulan davası olan Nancy Crampton Brophy davasında dün mahkemenin son oturumu yapıldı ve Nancy Crampton Brophy’nin 26 yıllık eşi olan Daniel Brophy’i yaklaşık 1.5 milyon değerindeki hayat sigortası için öldürdüğüne karar verildi. 2018 yılından bu yana tutuklu bulunan Nancy Crampton Brophy, müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Aileden Mahkemeye Damga Vuran Sözler

Mahkemenin verdiği cezadan çok kurbanın ailesinin sözleri konuşuldu. Uzun bir süredir adalet için bekleyen aile, kararın ardından kullandığı ifadelerle mahkemeye damga vurdu. Her zaman iyi bir eş ve saygın bir şef olarak anılan Daniel Brophy’nin kardeşi Bill Brophy, açıklanan karar sonrasında ‘Hapishanede ne kadar zaman geçirirseniz geçirin, bu cehennemdeki sonsuzluğun yanında bir hiç’ ifadelerini kullandı.