Kocasından şiddet gören kızını korumak isteyen baba dünürü tarafından öldürüldü!

TAKİP ET

Denizli'de yaklaşık 2 ay önce kaçarak evlendiği eşinden şiddet gören kadın, ailesini arası ve yardım istedi. Baba Abdullah K., duyduklarına kayıtsız kalmadı ve kızına yardıma koştu. Fakat, Abdullah K., dünürünün kendisine sıktığı kurşunla hayatını kaybetti.

Reklam
Reklam

Uşak'ın Karahallı ilçesinde yaşayan ve yaklaşık 2 ay önce kaçarak Can İ. ile evlenen ve Denizli'nin Bekilli ilçesine yerleşen Fatma İ., kısa bir süre sonra kocasıyla arasında tartışmalar yaşamaya başladı. Bir süre sonra da şiddet gören genç kadın Uşak'ta yaşayan ailesini aradı ve olanları anlatarak yardım istedi.

Duydukları karşısında öfkeye kapılan baba Abdullah K., kızının zulüm görmesine kayıtsız kalamadı ve yanına kardeşi Ferman K. ile oğlu Murat K’yı da alarak kızının yaşadığı Bekilli ilçesine gitti. Burada Sanayi Sitesi’nde lastikçi dükkanı olan dünürü Gürcan İ’nin iş yerine gelen baba Abdullah K., babasıyla aynı iş yerinde çalışan damadı Can İ. ile önce konuşmaya çalıştı. Konuşmanın bir süre sonra tartışmaya dönüşmesi üzerine baba Abdullah K., damadına tokat attı.



DÜNÜRÜ, SİLAHI ELİNE ALARAK ATEŞ ETMEYE BAŞLADI

Oğlunun, kayınpederi tarafından tokatlanmasını kabullenmeyen Gürcan İ., yanında bulundurduğu silahı çıkardı ve dünürlerine rastgele ateş etmeye başladı. Silahtan çıkan kurşunlar Abdullah K., Ferman K. ve Murat K.'ya isabet etti. Çevrede bulunanlar gelen silah sesleri üzerine durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede belirtilen adrese gelen sağlık ekipleri, durumu ağır olan Abdullah K.'ya uzun süre kalp masajı yaptılar fakat baba Abdullah K., tüm çabalara rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti.

Silahtan çıkan kurşunlarla yaralanan Ferman K. ve Murat K., ambulanslara alınarak Çal Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan tedavi altına alınan Ferman K.'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, kızını korumak isterken canından olan babanın cenazesi, otopsi için Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı. 

Gürcan İ. ve oğlu Can İ. polis tarafından gözaltına alınırken, olayla ilgili bir soruşturma başlatıldığı bildirildi.

 

denizli kızını korumak isteyen baba silahlı saldırı