Kod 355 filminin konusu nedir? Kod 355 filminin yorumu

TAKİP ET

Son zamanlarda popüler olan Kod 355 filminin hem konusu hem de oyucularıyla dikkatleri üzerine çekti. Çokça merak edilen diziler arasında yer alan Kod 355 filmi hakkında yapılan yorumlar araştırılmaya başlandı. Peki Kod 355 filminin konusu nedir? detaylar haberimizde yer almaktadır.

Reklam
Reklam

Son zamanlarda popüler olan Kod 355 filminin hem konusu hem de oyucularıyla dikkatleri üzerine çekti. Çokça merak edilen diziler arasında yer alan Kod 355 filmi hakkında yapılan yorumlar araştırılmaya başlandı. Aksiyon filmi olan Kod 355 kadın merkezli güçlü kurgusuyla son dönemde çok konuşulan filmler arasında yer almaktadır. Filmde Kod 355’in yarattığı evrende tüm dünyayı yok edecek bir güce sahip olduğu ön görülen bir cihazın tanıtımı yapılıyor. Tek bir dokunuşuyla uçakları patlatabilen, finans sektöründeki ekonomik çöküşe yol açan, tüm dünyayı politik ve kültürel açıdan birbirine düşüren cihaz kötü adamların eline geçiyor ve olaylar ondan sonra başlıyor. 

Kod 355 Film filminin konusu nedir?
CIA ajanı olan Mason ‘Mace’ Brown ile ortağının tanıtılmasından sonra Kod 355 cihazını kurtarmak için şehirden şehre, ülkeden ülkeye gezen genç ekip üyeleri, yalnızlığın ve çaresizliğin etkisiyle ekibe yeni üyeler kandırmaya çalışırlar. BND ajanı Marie’nde aynı hedef için düşman avında olduğu anlaşılınca A16 ajanı Khadijah ve DNI psikoloğu Graciela’nın katılımıyla bir savaş başlar. Bu savaşı önlemek için ise Çinli bir MSS ajanı Lin’in önene geçmek gerekmektedir. 

Kod 355 filminin oyuncuları

Jessica Chastain – Mace / Mason Browne

Diane Kruger – Marie Schmidt

Penélope Cruz – Graciela Rivera

Lupita Nyong’o – Khadijah Adiyeme

Sebastian Stan – Nick Fowler

Pablo Scola – Santiago

Jason Flemyng – Elijah Clarke

Marcello Cruz – Jeronimo

Leo Staar – Grady

Bingbing Fan – Lin Mi Sheng

Kod 355 Kod 355 filminin konusu