Köksal Ünlü Galatasaray Yönetiminden istifa mı ediyor? Köksal Ünlü' nün istifa sebebi ne?

TAKİP ET

Günün şaşırtan bir olayı da Galatasaray'ın yöneticilerinden olan Köksal Ünlü'nün istifası oldu. Peki, Köksal Ünlü gerçekten istifa mı etti? Köksal Ünlü'nün Galatasaray'dan ayrılmasının sebebi ne? Detaylar Haberim Port'ta...

Reklam
Reklam

Son dönemin olay konularından biri olan geçtiğimiz gün Galatasaray’ın başkan yardımcılığı görevini üstlenen Rezan Epözdemir'in istifa edeceği konuşulurken. Bir isim daha istifasıyla gündemde yer aldı. O ünlü isim sarı- kırmızılı takımın yönetim kadrosunda yer alan Köksal Ünlü oldu.
Köksal Ünlü ’nün istifa açıklaması
Galatasaray takımının Genel Sekreteri olan Köksal Ünlü istifa ederek görevinden ayrıldı. Ünlü, yaptığı son konuşmasında ayrılma sebebinin yönetim kurulu içerisindeki yaşamış olduğu idari, sportif ve iktisadi derin fikir ayrılıkları ve anlaşmazlıklar olduğunu dile getirdi.
Köksal Ünlü, "22 Haziran 2021'den bugüne şeref ve onur duyarak sürdürdüğüm Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliği ve Genel Sekreterlik görevlerimden kendi irademle istifa etmiş bulunuyorum. İstifa gerekçem; son dönemde Yönetim Kurulu içinde yaşamakta olduğum idari, sportif ve iktisadi derin fikir ayrılıkları ve anlaşmazlıklardır. Sarı-kırmızı renklere gönül vermiş herkesin bilmesini isterim ki 6 ay boyunca görevimi Galatasaray'a yakışan şekilde ifa ettim ve bence bazen böyle bir istifa da Galatasaray'a hizmettir. Çocukluk aşkıma olan sevdam yaşadığım müddetçe baki kalacak. Başkanımız ve Yönetim Kurulu'na sonsuz başarılar dilerim. Saygılarımla" ifadelerini kullanarak görevini bıraktı.
Köksal Ünlü kimdir?
Köksal Ünlü Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi İngiliz Filolojisi bölümü mezunudur. Alanı dışında bir meslekle ilgilenen Köksal Ünlü DD Dış Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı kademesindedir. Bunun dışında ünlü markalarla iş birliği içinde olup distribütörlük, işletme ve mağazacılık yönetiminde aktif olarak yer edinmektedir. Bunun dışında bir farklılık olarak da İsviçre Ticaret Odası, Denetleme Kurulu ve Moda Deniz Kulübü Disiplin Kurulunda üyeliğini sürdürmektedir.

 

galatasaray futbol köksalünlü