Kolonya Cumhuriyeti nerede çekildi? Kolonya Cumhuriyeti filmi konusu ve oyuncuları

TAKİP ET

Beyaz perdede gösterime girdiği dönemde büyük beğeni kazanan Kolonya Cumhuriyeti'nin konusu ve oyuncuları bir çok insanın gündemini meşgul ediyor. Peki Kolonya Cumhuriyeti nerede çekildi? Yanıtı haberimizde...

Reklam
Reklam

21 Nisan 2017’de ilk kez beyaz perdede gösterime giren komedi filmi Kolonya Cumhuriyeti yayınlanmaya başladığı dönemde izleyenlerin büyük beğenisini kazanmıştı. Başarılı bir gişe sayısına ulaşan Kolonya Cumhuriyeti bu akşam Star TV aracılığıyla bir kez daha izleyenlerle buluşacak. Filmi henüz izlememiş olan insanlar Kolonya Cumhuriyeti’nin konusu ve oyuncuları hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak için arama motorlarını sık sık ziyaret ediyor. Peki Kolonya Cumhuriyeti nerede çekildi?

Kolonya Cumhuriyeti Filmi Konusu Nedir?
Yalan vaatlerle küçük bir kasabada belediye başkanı olan Peker Mengen söz verdiği vaatleri yerine getirmek için kolları sıvar. Fakat başbakanı karşılamak amacıyla yapılan gösterişli karşılama töreni sırasında beklenmedik bazı durumlar kendisini gösterir ve belde bağım bir ülke haline gelir. Üstelik bu belde ABD ile savaş halindedir. Belediye başkanı Peker eşi Mualla ve danışmanlarıyla beraber ABD’ye karşı yapılan savaştan galip çıkmaya çalışır.
Kolonya Cumhuriyeti Oyuncuları Kimlerdir?
İlgi çekici senaryosuyla takdir toplayan Kolonya Cumhuriyeti’nin oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor:
Çağlar Çorumlu
Büşra Pekin
Mahir İpek
Uğur Bilgin
Ersin Korkut
Gülhan Tekin
Öner Ateş
Hakan Ummak
Patrycja Wıdlak
Hamza Yazıcı
Malcolm Keıth Kay
Ali Fuat Onan
Arif Susam
Kolonya Cumhuriyeti Nerede Çekildi?
Kolonya Cumhuriyeti Muğla’nın Dalaman, Akyaka ve Köyceğiz beldelerinde çekildi.

Kolonya Cumhuriyeti film Star TV