Konuşanlar bilet fiyatları ne kadar?

TAKİP ET

Son zamanlar geniş bir izleyici ve hayran kitlesine sahip olan Hasan Can Kaya, kendisinin hazırlayıp sunduğu 'Konuşanlar' adlı programına birçok kişi katılmak istiyor. Konuşanlar programına seyirci olarak katılmak isteyenler biletlerin ne kadar olduğunu merak ediyor. İnternet üzerinden ya da Biletix gişelerinden Konuşanlar programına alınan biletlerin fiyatları ne kadar? Konuşanlar programı bilet fiyatı nedir? Konuşanlar bilet fiyatları ne kadar?

Reklam
Reklam

Hasan Can Kaya’nın kendisinin hazırlayıp sunduğu Konuşanlar adlı programına seyirci olarak katılmak isteyenler program bilet ücretlerini merak ediyor. İnternet üzerinden ya da Biletix gişelerinden bilet satışları bulunan Konuşanlar adlı programın biletleri ne kadar? İşte cevabı... 


Konuşanlar programına nasıl bilet alınır? 

Hasan Can Kaya’nın Konuşanlar adlı programına seyirci olarak katılmak isteyenler Biletix’in web sitesine giriş yaparak sağ üst tarafta yer alan, ‘Etkinlik, sanatçı ya da mekan arayın’ kısmına ‘Hasan Can Kaya’ yazın. 

Konuşanlar programı için bir tarih belirtilmişse, oradan biletinizi online ödeme yöntemiyle alabilirsiniz. Biletix şubelerinden de bilet alma imkanınızın da bulunmasının yanı sıra bu online almanızdan daha zor olabilir. Çünkü, biletler satışa çıktığı andan itibaren hızlıca tükenebilmektedir. 


Konuşanlar bilet fiyatı ne kadar? 

Hasan Can Kaya'nın Konuşanlar adlı programı için belirlenmiş olan bilet fiyatlarında değişikler olabiliyor. Fakat, biletler ortalama 130 TL’den başlayıp, kategorisine göre 200 TL’ye kadar da çıkabilir. 


Konuşanlar programı ne zaman? 

Programa dair net bir tarih bulunmamaktadır. Biletix'in web sitesini ziyaret ederek, programa dair tarihleri öğrenmeniz mümkün. Aynı zamanda, Exxen platformunda da Konuşanlar adlı programa ulaşmanız mümkündür. 


Konuşanlar hakkında bilinmesi gerekenler 

Konuşanlar programında yaş sınırı bulunmaktadır. 16 yaşından küçük olanlar programa katılamamaktadır. 

Program girişinde bilet kontrolü yapılıyor. Bileti telefonda göstermek gerekiyor. 

Covid-19 kapsamında alınana kurallara uyulması gerekiyor. 

İzleyicilerin salona girerken mutlaka maske takması ve etkinlik boyunca maskelerini çıkarmamaları isteniyor. 

Maske takmayla ilgili gereken hassasiyeti göstermeyenler uyarılıyor. Uyarılara rağmen maske takmak istemeyenler etkinlik alanı dışına çıkarılıyor. 

Sosyal mesafe kurallarına uygun bir biçimde hazırlanan oturma düzeniyle etkinlik yapılıyor. 

İzleyiciler bileti üzerinde yazan koltuk numarasına oturmalıdır. Bu kurala uymayanlar, yer değişikliğinde ısrar eden izleyicilerin etkinlik alanı dışına alınacağı belirtiliyor. 

Etkinlik başlama saatinin ardından gelen veya etkinliğe gelmeyen müşterilere bilet iadesi yapılmıyor. 

Satın alınan biletlerde iade, iptal ve değişiklik yapılmıyor.

konuşanlar hasan can kaya konuşanlar bilet fiyatları