Konuşanlar programı konusu ne, nerede çekiliyor? Konuşanlar'ın başı RTÜK ile belada

TAKİP ET

Exxen'de yayın hayatına devam eden eğlence programı Konuşanlar'ın başı RTÜK ile belada. RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin küfürlü kelimelerin fazlalığı sebebiyle Konuşanlar programı hakkında inceleme başlatıldığını açıkladı. Peki Konuşanlar programı konusu ne, nerede çekiliyor? İşte yanıtı...

Reklam
Reklam

Youtube’da yayın hayatına giriş yapan daha sonrasında Exxen dijital platformuna transfer olan Konuşanlar programı sunucu Hasan Can Kaya’nın önderliğinde izleyenlerin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Fakat programda edilen küfürler RTÜK Başkanı’nın Konuşanlar programı hakkında inceleme başlatmasına neden olmuş gibi gözüküyor. Peki Konuşanlar programı konusu ne, nerede çekiliyor? 
Konuşanlar Programı Konusu Ne, Nerede Çekiliyor?

Bir eğlence programı olan Konuşanlar programı konuk olarak katılan seyircilerin hikayeleri ile sunucu Hasan Can Kaya’nın bu hikayelere olan yorumlarını temel konusu olarak belirlemiş durumda. Programın sahibi sıfatını da taşıyan Hasan Can Kaya seyircilerin verdiği cevaplara göre sahneye çıkacak kişileri seçiyor. Sonrasında ise seyircilerin soruları arasından en dikkat çekenler seçiliyor ve bu kişi çarpı işareti alıyor. Çarpısı en fazla olan kişi günü şampiyon olara tamamlıyor ve hediye konser biletinin sahibi oluyor. 
Hasan Can Kaya sunuculuğundaki Konuşanlar programı şu sıralarda Exxen platformunda izleyenlerle buluşmaya devam ediyor. Konuşanlar’ın çekimleri İstanbul’da yapılıyor.
RTÜK Başkanı Şahin’den Konuşanlar Açıklaması
RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin RTÜK’ün Konuşanlar programı hakkında aldığı inceleme kararının gerekçelerini açıkladı. Şahin kendi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada ‘’Türk aile yapısına ve ahlâkına uygun olmayan diyalogların geçtiği “Konuşanlar” isimli program için platformu defalarca uyarmamıza rağmen gerekli tedbirlerin alınmadığını görüyoruz. Üst Kurul toplantısında karara bağlanmak üzere söz konusu programa ilişkin inceleme başlatılmıştır.” ifadelerini sarf etti.
Konuşanlar programının RTÜK’ten ceza alıp almayacağı ise ilerleyen günlerde netlik kazanacak.

RTÜK Konuşanlar exxen