Konya Akören TOKİ sonuçları açıklandı mı? Konya kura sonuçları nereden öğrenilir?

TAKİP ET

Konya'da TOKİ'nin başlattığı bina çalışmalarında başvuruda bulunan vatandaşlara müjde verildi. Konya Akören dairleri için başvuru sonuçları açıklandı. TOKİ sonuçları nereden öğrenilir sorusunun yanıtı araştırılmaya başlaması üzerine TOKİ Konya Akören kura sonuçları hakkında detaylar haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

TOKİ konut belirleme kurasının düzenlenmesinin arından vatandaşlar başvuruda bulundu. Dairelerin konumuna ve büyüklüğüne göre farklılık göstermesi halinde konutların sahipleri belirlendi. Konya Akören kura sonuçları...

2+1 nitelikli 80 adet ve 3+1 nitelikli 18 adet olmak üzere toplamda 98 adet konutun sahibi belirlendi.TOKİ Konya Akören 3. Etap 219 Adet Konut Projesi kura çekilişi yapıldı. Noter huzurunda canlı yayınla yapılan kura çekilişi ile ev sahibi olmaya hak kazanan kişilerin isim listesi belirlendi.
Koronavirüs salgını nedeni ile alınan tedbirler kapsamında kura çekimi seyircisiz olarak yapılan başvuru sahiplerinin de kura çekilişini izleyebilmesini sağlamak adına kurumun resmi sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayımlandı. Kura çekilişinde adı çıkan kişiler ile TOKİ konut satış sözleşmesi imzalanarak süreç ilerletilmiş olacak. 

E-devlet TOKİ sonuç açıklama sayfası 

Konya Akören'de TOKİ tarafından inşa edilen binaların toplamı 98 adet olarak düzenlenmiştir.22 Kasım – 03 Aralık 2021 tarihleri arasında başvurular toplanmış olup, başvuru sahipleri arasından Hak Sahibi ve Konut Belirleme Kurası 09 Aralık 2021 Pazartesi günü, Saat 11:00’de gerçekleştirilecektir. Yapılacak olan kura çekilişleri resmi sosyal medya hesaplarından canlı olarak gösterilecektir. 

TOKİ kura Konya TOKİ kura sonuçları