Konya'da doktoru öldüren katil Hacı Mehmet Akçay'ın TikTok paylaşımları ile felaket geliyorum demiş

TAKİP ET

Konya Şehir Hastanesi'nde kardiyoloji uzmanı doktor Ekrem Karakaya bugün görevi başında katledildi. DKarakaya'yı öldürdükten sonra intihar eden saldırganın kimliği de belli oldu. Doktoru öldüren gerçekleştiren Hacı Mehmet Akçay'ın Konya'da başka bir hastanede güvenlik görevlisi olarak çalıştığı belirlendi. Katil Hacı Mehmet Akçay'ın TikTok'taki paylaşımları ise akıllara durgunluk verdi.

Reklam
Reklam

Türkiye bugün Konya Konya Şehir Hastanesinden gelen silahlı saldırı haberi ile adeta yasa boğuldu. Konya Şehir Hastanesi’nde kardiyoloji Uzmanı Ekrem Karakaya, Hacı Mehmet Akçay tarafından silahla başından vurularak öldürüldü. Saldırgan Akçay, saldırının hemen ardından intihar etti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’da saldırıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Koca’nın açıklamalarında saldırganın işi de herkesi hayrete düşürdü. Doktor katili Hacı Mehmet Akçay, Konya Yunak İlçe Devlet Hastanesinde güvenlik görevlisiymiş.
 

TikTok paylaşımları dikkat çekti

Hacı Mehmet Akçay'ın bir hastanede güvenlik görevlisi olduğu ortaya çıkarken, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar ise akıllara durgunluk verdi. TikTok hesabını aktif bir şekilde kullandığı belirlenen Akçay, yayınladığı bir videoda "Jandarma peşimde. Hakkımda vur emri var. Yakalasalar asacaklar. 7 senedir diyar diyar gezip baş kesen celladım. Niye sıcak evinde oturan 300 liralık memur değilim" dediği görülüyor.
 

Annesi 1 ay önce kalp krizinden ölmüş

Diğer yandan kardiyoloji uzmanı doktor Ekrem Karakaya’yı katleden Akçay’ın annesiyle ilgili bir detay da ortaya çıktı. Alınan bilgiye göre saldırganın annesi yaklaşık 1 ay önce kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmiş.