Konya'da iki araç birbirine girdi: 2 ölü 3 yaralı..

TAKİP ET

Konya Seydişehir'de iki araç kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen kazada ise 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

Reklam
Reklam

Korkunç kaza, akşam saatlerinde Konya'nın Seydişehir ilçesine bağlı Taraşcı Mahallesinde meydana geldi. Gökçehüyük yol ayrımında meydana gelen kazada edinilen bilgilere göre, Erhan Dağlı'nın kullandığı Fiat marka bir otomobil karşı yönden seyir halinde ilerleyen Hüseyin Güzel yönetimindeki Isuzu marka pikap ile çarpıştı.

İki aracın kafa kafaya çarpıştı kaza sonrası araçlar yolda savruldu. Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Yardım Hattı'na bildirirken, yapılan ihbar sonrası bölgeye çok sayıda sağlık, jandarma ve kurtarma ekibi sevk edildi. 


Kısa sürede kaza yerinde olan ekipleri yaptıkları kontrollerde Erhan Dağlı ve aracın ön koltuğunda Vahide Candan'ın kaza anında hayatını kaybettiğini belirlerken, Ayşe Dağlı'yı yaralı olarak kurtardı. Diğer aracın içinde bulunan sürücü Hüseyin Güzel ve Kadir Ceylan'da sıkıştıkları yerden ekipler tarafından çıkarıldıktan sonra ambulanslara alınarak Seydişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazayı duyan Dağlı ve Candan'ın yakınları sinir krizleri geçirirken polis kazaya ilişkin bir soruşturma başlatıldı.

konya kaza trafik kazası 2 ölü Erhan Dağlı Vahide Candan