Konya'da komşu kavgası: Karı koca hayatını kaybetti, 3 kişi yaralı

TAKİP ET

Konya'da aynı meseleden daha önce de aralarında tartışma olduğu öğrenilen komşu ailelerin son kavgasında silahlar konuştu. Silahlı kavgada komşuları tarafından vurulan karı koca hayatını kaybederken 3 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Konya'da meydana gelen olayda komşular arasında evlerin ortasındaki boşluğa saman koyma meselesi yüzünden tartışma çıktı. Aynı meseleden daha önce de tartıştıkları belirlenen aile arasında bu defa silahlar konuştu.

Karı koca hayatını kaybetti

Çıkan silahlı kavgada isimleri henüz öğrenilemeyen karı koca hayatlarını kaybettiği 3 kişinin de yaralandığı öğrenildi. Olayın ardından bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Saldırgan yakalanarak gözaltına alındı

Meydana gelen olayda yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenilirken saldırganın da yakalandığı açıklandı. Konya'da komşu kavgasına ilişkin sosyal medyadan açıklama yapan Avukat Abdurrahman Karabulut şu ifadeleri kullandı; "Olay yerindeyiz" ifadesini kullanan Karabulut, "Olay saman yüzünden çıkan komşu saldırısıdır. İki kişi hayatını kaybetti, üç kişi yaralı. Saldırgan polisin müdahalesi ile yaralı olarak yakalandı. Yaralılardan biri ağır, Hayati tehlikesi devam ediyor. Saldırgan Elazığlı Kürt, saldırıya uğrayan aile de Kürt." ifadelerini kullandı.