Konya'da kontrolden çıkan Tur otobüsü şarampole devrildi!

TAKİP ET

Konya'da sürücüsünün kontrolünden çıkan bir Tur otobüsü şarampole devrildi. Meydana gelen korkunç kazada 5 kişi hayatını kaybederken 26 kişi de yaralandı.

Reklam
Reklam

Korkunç kaza Konya- Aksaray karayolunun 50'nci kilometresine yakın bir noktada meydana geldi. Kaza yerinden edinilen bilgilere göre Aksaray tarafına seyir halinde ilerleyen 48 J 8149 plakaya sahip bir Tur otobüsü, sürücüsünün kontrolünden çıktı. Bölgede etkili olan tipi ve buzlanma nedeniyle kontrolden çıktığı sanılan otobüs şarampole devrildi.



KAZADA 5 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ 26 KİŞİ DE YARALANDI

Kazanın hemen ardından yapılan ihbar üzerine bölgeye çok sayıda AFAD, sağlık, İtfaiye ve polis ekipleri gönderildi Kısa sürede bölgede olan ekiplerin ilk belirlemelerine göre 5 kişi kaza sırasında hayatını kaybetti. 26 kişinin yaralandığı anlaşıldığı incelemelerde yaralılar ilk kontrolleri yapıldıktan sonra ambulanslara alınarak çevre hastanelere kaldırıldı.



Otobüsün içinde 2 şoför, 1 rehber ve 44 yolcunun bulunduğu öğrenilirken ölen ve yaralanan yolcuların kimliklerinin tespitlerinin devam ettiği bildirildi.
 

konya tur otobüsü kaza 2 ölü 26 yaralı