Konya'da korkunç olay! Cin çıkarma seansı sırasında hayatını kaybetti

TAKİP ET

Konya'da, cin çıkarma için evine birini çağıran Hasen Alluş şahsın müdahalesi nedeniyle hayatını kaybetti. Yapılan otopside hayatını kaybeden kişinin boynunda boyamaya bağlı izleri olduğu boynunda ve kaburgalarında kırıklar tespit edildiği belirtildi. Olayla ilgili 6 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Konya'nın Ereğli ilçesinde Ziya Gökalp Mahallesi'nde yaşayan Suriye uyruklu 38 yaşındaki Hasen Alluş, Geçtiğimiz Perşembe günü ve yakınları tarafından Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Suriye uyruklu kişinin kalbinin durduğu belirlenirken doktorların bütün müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yapılan otopsi sonucunda Alluş’un Boynunda boğulmaya bağlı izler olduğu boynunda ve kaburgalarında kırık olduğu tespit edildi.

Cin çıkarma seansı yapmışlar

Polis ekipleri bunun üzerine ailenin ifadesine başvurdu. Yakınları verdikleri ifadede hayatını kaybeden şahıs ölmeden önce cin çıkarma için İbrahim El Hac Ali’yi Eve çağırdıklarını ve bu kişinin de cini çıkarmak için Alluş’un Boğazını sıktığını kalbinin durduğunu almayınca Kalp masajı yaptıklarını ve hastaneye kaldırdıklarını söyledi.

Polis ekipleri bunun üzerine El Hac Ali ile Hasen Alluş’un eşi Hasne A. (37), bacanağı İbrahim El H. (37), eşinin kardeşi Yüsra A. (30) ile çocukları Verde (17) ile Hüseyin A.’yı (15) gözaltına aldı. Hayatını kaybeden şahıs otopsi işlemlerinin ardından toprağa verilirken gözaltına alınan şüphelilerin sorguları devam ediyor.