Konyaspor Adana Demirspor maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 2 Konya - Adana Demir youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in 22. hafta maçında Konyaspor Adana Demirspor ile bugün evinde karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde insanlar internet üzerinden Konyaspor Adana Demirspor maç özeti ve golleri izle terimlerini araştırıyor. İşte Bein Sports 2 Konya - Adana Demir youtube geniş özeti ve maçın golleri...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 22. hafta maçında Konyaspor Adana Demirspor ile bugün evinde karşı karşıya gelecek. Geçen hafta içerisinde talihsiz bir trafik kazası sonucu genç oyuncusu Ahmet Çalık’ı kaybeden Konyaspor’un geçen hafta oynaması gereken Başakşehir karşılaşması bu vahim olay sonucunda ertelenmişti. Ahmet Çalık sonrası ilk maçına çıkacak olan Konyaspor Adana Demirspor maçını kazanarak taraftarına bu önemli karşılaşmada 3 puan hediye etmek istiyor. Öte yandan Süper Lig’de son 6 maçta da yenilmeyen ve geçen hafta evinde Kayserispor ile 1-1 berabere kalan Adana Demirspor’da hedef Konyaspor deplasmanında kazanarak yenilmezlik serisini devam ettirmek olacak. Bu kritik karşılaşma öncesi her iki takım da tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Konyaspor Adana Demirspor maçında nasıl bir sonucun ortaya çıkacağı merak konusu oldu. Futbol severler ise Konyaspor Adana Demirspor maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor. 
Konyaspor Adana Demirspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında oynanacak olan Konyaspor Adana Demirspor maçı bugün saat 20.00’de Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren canlı olarak Bein Sports 2 ekranlarında futbol severlerle buluşacak. Konyaspor Adana Demirspor maçında Yasin Kol düdük çalacak. 
Ahmet Çalık Sonrası İlk Maç
Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında evinde Adana Demirspor’u konuk edecek olan Konyaspor geçen hafta içinde talihsiz bir trafik kazası sonrası genç yaşta hayatını kaybeden oyuncusu Ahmet Çalık sonrasındaki ilk maçına çıkacak. Yeşil beyazlı takım güçlü rakibini yenerek Ahmet Çalık’a galibiyet armağan etmek istiyor. İç Anadolu ekibi maç öncesinde Ahmet Çalık için anma töreni düzenleyecek.
Adana Demirspor’da Hedef Yenilmezlik Serisini Devam Ettirmek
Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Konyaspor deplasmanına çıkacak olan Adana Demirspor bu maçtan galip ayrılarak 6 maçlık yenilmezlik serisini 7 maça çıkarmak istiyor. Akdeniz ekibinde maç öncesinde tüm hazırlıklar tamamlandı.
Konyaspor - Adana Demirspor muhtemel 11'ler:
Konyaspor: 
Sehic, Skubic, Abdülkerim, Adil, Guilherme, Amir, Soner, Bytyqi, Michalak, Rahmanovic, Cikalleshi
Adana Demirspor: Muric, Tarık, Samet, Semih, Alper, Stambouli, Sinan, Yunus, Vargas, Britt, Balotelli
Konyaspor Adana Demirspor maç özeti için tıklayınız

 

Konyaspor Adana Demirspor Konya Adana Demir maç özeti Spor Toto Süper Lig Bein Sports Süper Lig