Konyaspor Antalyaspor maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 3 Konya Antalya youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Konyaspor Hatayspor ile evinde karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesi futbol severler internet üzerinden Konyaspor Antalyaspor maç özeti ve golleri izle terimlerini araştırıyor. İşte Bein Sports 3 Konya Antalya youtube geniş özeti ve maçın golleri...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasının önemli maçlarından birisi olan Konyaspor Antalyaspor maçı bugün oynanacak. Geçen hafta oynanan maçta deplasmanda Fatih Karagümrük’ü 4-1 yenerek etkileyici bir galibiyete imza atan Konyaspor Antalyaspor karşısında da galip gelerek 2. sıradaki yerini korumak istiyor. Öte yandan lider Trabzonspor’u yenerek geçen haftanın sürpriz takımı olan Antalyaspor ise Konyaspor deplaslanından galip ayrılarak 3 puanı cebine koyma planları yapıyor. Futbol severler ise Konyaspor Antalyaspor maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul ediyor. 
Konyaspor Antalyaspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında oynanacak olan Konyaspor Antalyaspor maçı bugün saat 16.00’da Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu kritik karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 3 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Konyaspor Antalyaspor maçında Arda Kardeşler düdük çalacak.
Konyaspor’da Tek Eksik Var
Spor Toto Süper Lig’de bu sezona damga vuran ekiplerden birisi olan Konyaspor’da hedef Antalyaspor maçını da kazanarak 2. sıradaki yerini korumak olacak. Yeşil beyazlı ekipte Antalyaspor maçı öncesinde sakatlığı devam eden Oğulcan Ülgün dışında bir eksik bulunmuyor.
Antalyaspor’da 6 Oyuncu Maç Kadrosunda Yok
Spor Toto Süper Lig’de lider Trabzonspor’u 2-1 yenerek geçen haftanın sürprizine imza atan Antalyaspor Konyaspor karşısında da kazanarak iyi gidişatına devam etmek istiyor. Bugün deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya gelecek olan Antalyaspor’da Fredy, Doğukan Nelik, Harun Alpsoy, Ufuk Akyol, Crivelli ve Hakan Özmert maç kadrosunda yer almıyor.
Konyaspor - Antalyaspor 11'ler:
Konyaspor:
Sehic, Skubic, Ahmet, Abdülkerim, Guilherme, Amir, Soner, Serdar, Rahmanovic, Bytyqi, Cikalleshi
Antalyaspor: Boffin, Naldo, Doğukan, Milosevic, Güray, Mukairu, Kudriashov, Poli, Amilton, Bünyamin, Veysel
Konyaspor Antalyaspor maç özeti için tıklayınız

Konyaspor Antalyaspor Konya Antalya maç özeti Spor Toto Süper Lig