Konyaspor Beşiktaş maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 1 Konya - BJK youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında oynanacak olan Konyaspor Beşiktaş maçı bir çok insanın gündeminde yer alıyor. Futbol severler ise internet üzerinden Konyaspor Beşiktaş maç özeti ve golleri izle terimlerini araştırıyor. İşte Bein Sports 1 Konya - BJK youtube geniş özeti ve maçın golleri...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 19. hafta maçında Konyaspor Beşiktaş’ı evinde konuk edecek. Süper Lig’de geçen hafta Hatayspor deplasmanında oynayan ev sahibi Konyaspor güçlü rakibini 3-1’lik skorla yenmeyi başarmış ve 2. sıradaki yerini korumuştu. Yeşil beyazlılar bir başka zorlu mücadele olan Beşiktaş maçından da galip ayrılarak galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Öte yandan geçen hafta evinde Göztepe’yi geriden gelerek 2-1 yenen Beşiktaş Konyaspor deplasmanından galip ayrılarak üst üste 2. galibiyetini almak istiyor. Kritik 90 dakika öncesi her iki takım da tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Haftanın dikkat çeken mücadelelerinden birisi olan Konyaspor Beşiktaş maçında nasıl bir sonucun ortaya çıkacağı bir çok izleyenin merak ettiği konular arasında yer alıyor. Futbol severler ise Konyaspor Beşiktaş maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarına yöneldi.
Konyaspor Beşiktaş Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında oynanacak olan Konyaspor Beşiktaş maçı bugün saat 20.00’de Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak futbol severlerle buluşacak.
Konyaspor Beşiktaş Maçının Hakemi Açıklandı
Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında oynanacak olan Konyaspor Beşiktaş maçının hakem kadrosu açıklandı. Kritik karşılaşmada Mete Kalkavan düdük çalacak. Kalkavan’ın yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve Samet Çiçek üstlenecek. Maçın VAR koltuğunda ise Arda Kardeşler oturacak.
Konyaspor’da 2 Eksik Var
Spor Toto Süper Lig’de Beşiktaş ile evinde karşı karşıya gelecek olan Konyaspor’da Serdar Gürler ve Ahmet Çalık kart cezaları sebebiyle bu akşam ki mücadelede yer almayacak. Sakatlığını atlatan Oğulcan Ülgün’un durumu ise maç saati netlik kazanacak.
Kartal’da 5 Oyuncu Eksik
Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında deplasmanda Konyaspor ile zorlu bir maça çıkacak olan Beşiktaş’ta Mert Günok, N’Koudou, Necip Uysal, Alex Teixeira ve Valentin Rosier maç kadrosunda yer almayacak.
Konyaspor Devre Arasına Galip Girmek İstiyor
Spor Toto Süper Lig’de sahasında Beşiktaş ile kritik bir maça çıkacak olan Konyaspor bu maçtan galip ayrılarak hem üst üste 4. galibiyetini almak hem de devre arasına galip girmek istiyor. Yeşil beyazlı ekipte maç için yapılan tüm hazırlıklar bitti.
Beşiktaş Üst Üste 2. Galibiyetini Almak İstiyor
Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında Konyaspor ile deplasmanda kozlarını paylaşacak olan Beşiktaş teknik direktör Önder Karaveli önderliğinde iyi bir form grafiği yakaladı. Siyah beyazlılar ligde ikinci sırada yer alan Konyaspor’u yenerek üst üste 2. galibiyetini almak istiyor. 
Konyaspor - Beşiktaş muhtemel 11'ler:
Konyaspor:
Sehic, Skubic, Anicic, Abdülkerim, Guilherme, Rahmanovic, Musa, Hadziahmetovic, Bytyqi, Mpoku, Cikalleshi
Beşiktaş: Ersin, Umut, Vida, Serdar, Rıdvan, Ghezzal, Pjanic, Josef, Can, Larin, Batshuayi
Konyaspor Beşiktaş maç özeti için tıklayınız

 

Konyaspor Beşiktaş Konya BJK maç özeti Spor Toto Süper Lig Bein Sports