Konyaspor dünya yıldızına imza attırmaya hazırlanıyor

TAKİP ET

Yılın transfer bombası patlıyor. Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, dünyaca ünlü yıldız Pato'yu kadrosuna katmak üzere. Konyaspor ve ABD ekibi Orlando City arasında büyük ölçüde anlaşma sağlandı. Brezilyalı futbolcunun da Konya ekibine sıcak baktığı öğrenildi. Gelen son dakika haberine göre Pato imza için Türkiye'ye gelmeye hazırlanıyor.

Reklam
Reklam

Bu sezon UEFA Konferans Ligi’nde Türkiye’yi temsil etmeye hazırlanan Konyaspor, kadrosunu güçlendirmek adına yeni transferler yapıyor. Özellikle Avrupa’da bu sezon başarılı olmak isteyen yeşil beyazlı ekip ABD ekibi Orlando City’de forma giyen Brezilyalı yıldız Pato'yu kadrosuna katmak üzere. Brezilyalı futbolcu Alexander Pato'nun transferinde sona gelen Konya ekibi, yıldız futbolcuyu imza için Türkiye’ye davet etti.

Dünyanın En İyilerinde Oynadı

ABD ekibi Orlando City’de başarılı bir sezon geçiren Pato, daha önce de dünyanın en iyi ekiplerinde forma giydi. Pato, İngiliz devi Chelsea ve İtalya'nın köklü kulübü Milan’da kariyerinin zirvesine çıkmıştı. Konyaspor’un orta sahasını güçlendirmek için teklifte bulunduğu yıldız futbolcu, yeşil-beyazlılara olumlu yanıt verdi. Orlando City ekibi ile yapılan görüşmeler de olumlu geçerken, iş sadece sözleşme imzalamaya kaldı.

Kadro Güçleniyor

UEFA Konferans Ligi’nde ülkemizi temsil etmeye hazırlanan Konyaspor, geçtiğimiz sezon Samuel Eto’o ve Alexander Hleb gibi dünyaca ünlü isimleri kadrosuna katmıştı. Taraftarı bu sezon da tribünde görmek isteyen Konyaspor Başkan Fatih Özgökçen, Pato’nun transferi için tüm imkanları zorladı.

ABD ekibi Orlando City’de iyi bir sezon geçiren yıldız futbolcu Pato, 20 maça çıkarken takımına 4 gol, 3 asist ile katkı sağladı.