Konyaspor Giresunspor maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 1 Konya Giresun youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Konyaspor Giresunspor maç özeti ve golleri izle, Bein Sports 1 Konya Giresun youtube geniş özeti ve maçın golleri, Konya Giresun özet Bein Sports, Konyaspor Giresunspor maçı özeti için yapılması gerekenler haberimizde...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftası bugün oynanacak olan iki maçla birlikte başlıyor. Günün önemli maçında Konyaspor Giresunspor ile bugün evinde karşı karşıya gelecek. Süper Lig’de bu sezon oldukça başarılı bir performans gösteren ve ikinci sırada bulunan Konyaspor oynadığı son maçta deplasmanda Altay’ı 1-0 yenmişti. Ev sahibi ekip Giresunspor ile sahasında oynayacağı karşılaşmadan galip ayrılarak üst üste 3. kez kazanmak istiyor. Öte yandan Süper Lig’de son 5 maçta 1 galibiyet alabilen ve oynadığı son maçta evinde Alanyaspor’a 3-1 yenilen Giresunspor Konyaspor deplasmanında 3 puan almanın hesaplarını yapacak. Bu önemli karşılaşma öncesi her iki takım da tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Konyaspor Giresunspor maçında nasıl bir sonucun ortaya çıkacağı bir çok insanın gündeminin en üst basamaklarında yer almaya devam ediyor. Futbol severler ise Konyaspor Giresunspor maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul etmeye devam ediyor. 
Konyaspor Giresunspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında oynanacak olan Konyaspor Hatayspor maçı bugun saat 20.00’de Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu kritik karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak. Konyaspor Giresunspor maçında Cüneyt Çakır düdük çalacak.
Konyaspor’da 4 Eksik Var
Spor Toto Süper Lig’de bugün evinde Giresunspor ile karşı karşıya gelecek Konyaspor bu karşılaşmadan da galip ayrılarak üst üste 3. galibiyetini almak istiyor. Yeşil beyazlı takım bu sezon kazandığı kritik galibiyetlerle dikkatleri üzerine çekmiş durumda. Ev sahibi ekipte maç öncesi 4 eksik bulunuyor. Konyaspor’da Cikaleshi, Ekrem Kaylıbal, Eray Birniçan ve Sehic kritik karşılaşmada sahada yer almayacak.
Giresunspor 3 Eksikle Geliyor
Spor Toto Süper Lig’de bugün lig ikincisi Konyaspor ile deplasmanda kozlarını paylaşacak olan Giresunspor haftalardır 3 puan yüzü göremiyor. Son 5 maçta sadece Galatasaray deplasmanında galip gelebilen Karadeniz ekibi Konya deplasmanında kazanarak galibiyet hasretine son vermek istiyor. Konuk ekipte maç öncesi 3 eksik bulunuyor. Giresunspor’da Erol Akdağ, Hayrullah Bilazer ve Pelupessy Konya deplasmanında forma giyemeyecek.
Konyaspor - Giresunspor muhtemel 11'ler:
Konyaspor: 
Sehic, Skubic, Abdülkerim, Adil, Guilherme, Amir, Soner, Bytyqi, Michalak, Rahmanovic, Cikalleshi
Giresunspor: Okan, Hayrullah, Diarra, Perez, Aziz Behich, Flavio, Zeki, Suleymanov, Diabate, Sergio, Balde
Konyaspor Giresunspor maçı özeti için tıklayınız

Konyaspor Giresunspor maç özeti ve golleri Konya Giresun özet Bein Sports Konyaspor Giresunspor maçı özeti Spor Toto Süper Lig