Konyaspor Kasımpaşa maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 1 Konya Kasımpaşa youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Konyaspor Kasımpaşa maç özeti ve golleri izle, Bein Sports 1 Konya Kasımpaşa youtube geniş özeti ve maçın golleri, Konya Kasımpaşa özet Bein Sports, Konyaspor Kasımpaşa maçı özeti için yapılması gerekenler haberimizde...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’de 26. haftanın perdesi bu akşam oynanacak olan iki karşılaşma ile beraber açılıyor. Günün dikkat çeken karşılaşmasında lig ikincisi Konyaspor Kasımpaşa ile bugün sahasında karşı karşıya gelecek. Süper Lig’de son oynadığı maçta deplasmanda lider Trabzonspor’a 2-1 kaybederek şampiyonluk yarışında yara alan Konyaspor Kasımpaşa ile bu akşam oynayacağı maçı kazanarak taraftarının gönlünü almanın peşinde olacak. Öte yandan Süper Lig’de son iki maçını da kazanamayan ve son oynadığı maçta evinde ligin güçlü ekiplerinden Alanyaspor ile 2-2 berabere kalan Kasımpaşa zorlu Konyaspor deplasmanında kazanarak yeni bir galibiyet serisi başlatmanın hesaplarını yapıyor. Bu önemli karşılaşma öncesi her iki takım da tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Haftanın dikkat çeken karşılaşmalarından birisi olan Konyaspor Kasımpaşa mücadelesinde nasıl bir sonucun ortaya çıkacağı bir çok insanın gündeminin üst basamaklarında yer alıyor. Futbol severler ise Konyaspor Kasımpaşa maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor. 
Konyaspor Kasımpaşa Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında oynanacak olan Konyaspor Kasımpaşa maçı bugün saat 20.00’de Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak.
Konyaspor Kasımpaşa Maçı Hakemi Açıklandı
Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında oynanacak olan Konyaspor Kasımpaşa maçının hakemi açıklandı. Kritik karşılaşmada Ümit Öztürk düdük çalacak. Öztürk’ün yardımcılıklarını Osman Gökhan Bilir ve Hakan Karabalcık üstlenecek. Maçın VAR koltuğunda ise Hakan Ceylan oturacak.
Konyaspor Kritik Karşılaşmaya Eksiksiz Çıkacak
Süper Lig’de bu akşam sahasında Kasımpaşa ile kozlarını paylaşacak olan Konyaspor geçen hafta lider Trabzonspor’a mağlup olarak 3 maç aradan sonra yenilgiyle tanışmıştı. Yeşil beyazlı takım Kasımpaşa maçında galip gelerek şampiyonluk umutlarını devam ettirmek istiyor. Ev sahibi ekip bu kritik karşılaşma öncesi herhangi bir eksik bulunmuyor. 
Kasımpaşa’da Maç Öncesi 1 Eksik 1 Şüpheli Var
Süper Lig’de bugün lig ikincisi Konyaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Kasımpaşa son iki maçında 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak galip gelemedi. Konuk ekip zorlu Konyaspor deplasmanında kazanarak 2 maç aradan sonra 3 puanla tanışmak istiyor. Kasımpaşa’da Bruma maç kadrosunda yer almayacakken Ryan Donk’un durumunun ise maç saatinde netleşeceği öğrenildi. 
Konyaspor - Kasımpaşa muhtemel 11'ler:
Konyaspor:
 Sehic, Skubic, Adil, Abdülkerim, Guilherme, Soner, Amir, Rahmanovic, Bytyqi, Ahmed Hassan, Cikalleshi
Kasımpaşa: Ertuğrul, Feyzi, Donk, Tarkan, Eren, Travnik, Aabid, Muleka, Eysseric, Hajradinovic, Umut
Konyaspor Kasımpaşa maçı özeti için tıklayınız

Konya Kasımpaşa özet Konyaspor Kasımpaşa Konyaspor Kasımpaşa maçı özeti Süper Lig 26. hafta