Köpeğin saldırıp saldırmadığını test ettikten sonra çaldı

TAKİP ET

Kayseri'de bir hırsız, karşılaştığı cins köpeğinin önce saldırganlığını test etti daha sonra köpeği alarak 2 metrelik duvardan atarak çaldı.

Reklam
Reklam

Kayseri’de gerçekleşen olayda edinilen bilgilere göre Melikgazi ilçesine bağlı Gürpınar Mahallesi'nde, evin bahçesinde duran Aksaray Malaklısı cinsi köpek, hırsızların hedefi oldu. Araç ile evin önünde keşif yapan hırsız önce köpeğin saldırgan olup olmadığını kontrol etti. Köpeğin uslu olduğunu anlayan hırsız bir süre köpek ile oyun oynadı. Daha sonra duvardan atlayarak köpeği kucağına alan adam bahçeyi terk etti. 

Güvenlik kameralarına yansıyan olayda ev sahibi köpeğinin çalındığını fark edince neye uğradığını şaşırdı.Köpek sahibi Atalay Yaman, "Biz Kayseri merkezde oturuyoruz ama hafta sonlarında yaptırdığımız eve gidiyoruz. Baba sabah geldiğinde köpeğin olmadığını söyledi. Bizde apar topar köye gittik ve güvenlik kameralarına baktık. Adam elini kolunu sallayarak eve girmiş, köpeği kucaklamış, duvarın üstünden atmış ve arabaya atıp götürmüşler. İnsan emeğine saygının olmadığı bir durum" dedi.
 

Köpek hırsızlığı Kayseri