Köpekten kaçarken kamyonun çarptığı küçük Mahra Pelin'in bacağı kesildi!

TAKİP ET

Antalya'da sokak köpeklerinden kaçtığı sırada yola fırlayan ve kamyon çarpması sonucu ağır yaralanan 9 yaşındaki Mahra Pelin Pınar'ın sağ bacağı kesildi.

Reklam
Reklam

Antalya'nın Serik ilçesinde geçtiğimiz gün sokak köpeklerinden kaçmaya çalışırken birden kamyonun altında kalan 9 yaşındaki Mahra Pelin Pınar'ın sağ bacağı feci şekilde ezilmişti. Apar topar hastaneye kaldırılan ve ameliyata alınan küçük kızın durumunun ciddi olduğu bildirilmişti.



Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ve yaklaşık 3,5 saat süren ameliyat sonrasında yoğun bakıma alınan küçük Mahra'nın son sağlık durumu hakkında konuşan baba Murat Pınar, dün gece kızının beyninin sol bölgesinde bir kararma oluştuğu için 2. kez ameliyata alındığını söyledi.



Beyin ameliyatında sonra beyni açık bir şekilde yoğun bakım ünitesine alınan küçük kızın bugün öğlen saat 13.00 sularında yeniden ameliyata alındığını ve parçalanan sağ bacağını kestiklerini anlatan baba Murat Pınar, kızının 3 gün içerisinde 3'üncü ameliyatını olduğunu, bir bacağını kaybetmek zorunda kaldığını, durumunun da ciddiyetini koruduğunu aktardı.

Kızının henüz uyanmadığını anlatan gözü yaşlı baba ilk 72 saatin çok kritik olduğunu söyledi.

antalya Mahra Pelin Pına sokak köpeği sağ bacağı kesildi sağlık durumu