Köpekten kaçmak isteyen 9 yaşındaki kız kamyonun altında kaldı!

TAKİP ET

Antalya'da kendisini kovalayan köpekten kaçmak isteyen 9 yalındaki Mahra isimli bir kız çocuğu kamyonun altında kaldı. Sağ bacağı parçalanan küçük kızın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Dün Antalya merkezde oturan Pınar ailesinin 9 yaşındaki kızları Mahra, kendisini kovalayan köpekten kaçmak isterken birden yola fırladı. O sırada İrfan Yayla'nın idaresinde olan kamyonun tekeri Mahra'nın sağ bacağının üzerinden geçti. Hemen duran kamyon şoförü yaralanan küçük kızın yanına gitti ve hemen 112 Acil Yardım Hattı'nı aradı.



Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri küçük Mahra'nın sağ bacağının parçalandığını gördüler ve ilk müdahalenin hemen ardından ambulansa alarak Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdüler. Sürücü Yayla ise polis tarafından ifadesi alınması için karakola alındı.



Sağ bacağı feci şekilde parçalanan Mahra Melin Pınar hemen ameliyata alınırken küçük kızın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren küçük kızın babası Murat Pınar, olayda çok fazla ihmal olduğunu ve bunun bir önce çözüme kavuşması gerektiğini söyledi.



Olayın yaşandığı yerde çok sayıda başıboş köpeğin olduğunu belirten baba Murat Pınar, köpeklerin çete gibi dolaştıklarını ve sürekli birilerini kovaladıklarını söyledi.

 

antalya Mahra Melin Pınar sokak köpeği kamyon kazası kaza