Korkunç kaza! Yangını söndürmeye çalışan itfaiye eri çatıdan düşerek yaralandı

TAKİP ET

Erzincan'da kullanılmaz durumdaki bir evde çıkan yangına müdahale eden itfaiye eri biranda çatıdan düşerek yaralandı.

Reklam
Reklam

Erzincan merkez Kızılay Mahallesi'nde çıkan yangında edinilen bilgilere göre metruk bir evde bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Yangın bölgesine polis ekipleri ve itfaiye ekipleri intikal etti.

Çıkan yangının diğer evlere sıçramaması için yangına müdahale eden itfaiye ekipleri yangını söndürdükten sonra ise soğutma çalışması yaptığı esnada itfaiye personelinden Cihan E. adlı itfaiye eri dengesini biranda kaybederek çatıdan düşerek yere yığıldı.
Arkadaşlarının yardımına koştuğu itfaiye eri tedbir amaçlı hazırda bulunan ambulansta ilk müdahalesi yapıldı. Yaralanan itfaiye eri hemen hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken çalışanının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Öte yandan, Kızılay Mahalle Muhtarı Selçuk Cantosun ise mahallelerinde bulunan metruk binalarda sürekli olarak yangın çıktığını ifade ederek, “Bu ikinci yangın. Bir hafta önce bir daha yakıldı. Bu binanın ön tarafı geçen hafta yakılmış şimdi de arka tarafı yakıldı. Kış geldi uyuşturucu içenler giriyor ısınmak için ateş yakıyorlar. Sarhoş oldukları zaman da fark etmiyorlar ve yakıyorlar. Buraları yıktırmak da bir şey değil. Bunu yıksak başka bir boş eve giriyorlar. Her kış yaşadığımız aynı sıkıntı” dedi.
Polis ekipleri çıkan yangın ile ilgili araştırma başlattı.

 

Erzincan Yangın