Korona atlattıktan sonra cinsel organının küçüldüğünü öne sürdü!

TAKİP ET

ABD'de genç bir adam koronavirüs atlattıktan sonra cinsel organının 2,54 cm kadar küçüldüğünü öne sürdü.

Reklam
Reklam

Koronavirüs hastalığının insan sağlığında kalıcı etkilerine yönelik çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. ABD'de 30'lu yaşlarda biri katıldığı bir platformda koronavirüs tedavisi gördükten sonra cinsel organında 2,54 cm kadar bir küçülme meydana geldiğini söyledi.

İsmini vermek istemeyen adam, geçtiğimiz Haziran ayında şiddetli bir korona süreci geçirdiğini ve hastalığı atlattıktan sonra da cinsel organının küçüldüğünü fark ettiğini belirterek, özgüvenini kaybettiğini söyledi. Fakat genç adamın ortaya attığı bu iddia karşısında doktorlardan aldığı cevapla daha çok yıkıldı. Çünkü doktorlar, meydana gelen bu duruma karşılık yapılabilecek bir şeyleri olmadığını ifade ettiler.

UZMANLAR: BÖYLE BİR DURUM YAŞANABİLİR!

Gündemem bomba gibi düşen bu olay karşısında basına konuşan ürologlar, koronavirüsün insan vücudunda kan akışını etkilediğini ve cinsel organ boyutunda da böyle bir hasarın ortaya çıkmış olabileceğini söylediler. 

Daha önce konuyla ilgili bir araştırma yapan University College London'un 3 bin 400 kişi üzerinde yaptığı bir araştırma sonucunda 200 kişinin cinsel organında hastalık nedeniyle bir etkilenme görüldüğü belirtilmişti. 
 

abd koronavirüs cinsel organ küçülme 2 5 cm küçülme iddiası cinsel organ küçülürmü