KOSGEB Adana kurs tarihleri telefon numaraları ve adresleri nelerdir?

TAKİP ET

KOSGEB Adana'nın kurs tarihlerini, telefon numarasını ve adreslerini sizler için araştırdık. KOSGEB Adana'ya ait önemli bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Reklam
Reklam

Ülke genelinde hizmet vermekte olan KOSGEB, aynı zamanda Adana’da da hizmet vermektedir. KOSGEB Adana’ya ait adres bilgilerine, telefon numaralarına ve kurs tarihlerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Girişimci adaylarına ve girişimcilere kredi desteği vermekte olan KOSGEB çalışmalarına devam etmekte.

Faiz olmadan devlet üzerinden kredi almanıza imkan sağlayan KOSGEB, ülke genelinde hizmet vermektedir. Adana’da yer alan bireyler ise KOSGEB’in imkanlarına aşağıda belirttiğimiz adreslerden ve telefon numaralarından ulaşabilirler.

KOSGEB Adana Merkez Ofis Adres: YEŞİLOBA MAHALLESİ Yeni Metal Sanayi Sitesi 46021 Sokak No.28, (Posta Kodu: 01110) Adana / Seyhan

E-posta adresi: adana@kosgeb.gov.tr

KOSGEB Adana telefon numarası: 0322 428 91 29

Faks: 0322 428 69 78

KOSGEB’in tanıdığı birçok imkandan yararlanmak için ise Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’nde yer almanız gerekmekte. Ücretsiz olarak düzenlenmekte olan bu kurslara katılarak KOSGEB’in imkanlarından siz de yaralanabilirsiniz. Girişimci sertifikanızı kazanarak kredi alabilirsiniz.

kosgeb adana kosgeb adana iletişim kosgeb adana müdürlüğü kosgeb adana başvuru kosgeb adana müdürü