Koskoca bir kurgu izlemişiz! Acun Ilıcalı ayağına kapandı ama olmadı! Barış Murat Yağcı elenmedi Survivor'ı bıraktı reyting vanası kapandı

TAKİP ET

Survivor 2020'nin finalisti Barış Murat Yağcı'nın, Survivor 2022 All-Star'a erken vedasının etkileri dinmezken, ortaya çıkan bir takım gerçekler Acun Ilıcalı'ya olan güveni yerle bir etti.

Reklam
Reklam

Tv 8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor 2022 All-Star’da Barış Murat Yağcı’nın elenmesnin şoku yaşanıyor… Survivor 2020’nin en olaylı isimlerinden biriydi Barış Murat Yağcı. Oyuncu Birce Akalay’ın kuzeni olan Barış Murat Yağcı daha önce pek çok dizi ve filmde rol alsa da patlamasını Survivor 2020’yle birlikte yaptı. O dönemde de hayli inişli, çıkışlı bir performans sergileyen, genellikle mağduru oynamakla suçlanıp bu doğrultuda SMS kazandığı iddia edilen Barış Murat Yağcı o sezon Cemal Can Canseven ile birlikte final koltuğuna oturmuştu. Şampiyonluğu da Cemal Can Canseven’e kaptırmıştı. 

Survivor Merve Aydın diskalifiye mi oldu? Merve Aydın sakatlandı mı?


Sosyal medya çifte bayram etti! Survivor'a Sude veda ediyor sevgilisi Mert Öcal tırmaladı ama olmadı! Büstiyer potasında eridi


Survivor Barış'ın hayatı ciğerleri parçaladı! Bakmayın böyle dik durduğuna yıkılmasının nedeni Nisa değil! Üvey babası meğer..


Pes ki ne pes! Survivor 2022 reytinglerde nal toplayınca Acun Ilıcalı eşeği sağlam kazığa bağladı! Survivor 2023'ün ilk yarışmacısı nefes kesti


Survivor'da yasak aşk skandalı! Eski yarışmacı ağzındaki baklayı salıverdi! Adeta çapraz eşleşme Adem ve Sema bombası infilak etti


Barış Murat Yağcı Survivor'dan Ayrılıyor! Kadına Şiddet İddiası Başını Yaktı! Nisa Hayranlarına ve Acun'a Büyük Tepki!





Yağcı’nın vukuatları bundan sonra giderek arttı. Yarışma esnasında sık sık kavga ettiği Nisa Bölükbaşı’yla aşk bombasını patlatan Barış Murat Yağcı, kız arkadaşını Alaçatı’ya götürüp babasıyla tanıştırdığı görüntüler magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Bir anda gündem olan bu aşk başladığı hızla, kimse ne olduğunu anlamadan bitti. Ardından Nisa Bölükbaşı, eski Survivor şampiyonlarından Ogeday Girişken’le aşk yaşamaya başladı. Asıl olay ise Nisa Bölükbaşı-Ogeday Girişiken- Barış Murat Yağcı aşk üçgeninin, Survivor 2022 All-Star’da birlikte yarışmasıyla patladı.



ŞİDDET İDDİALARI

Yarışmada tüm gözlerin üzerlerine çevrildiği bu üçlü beklendiği gibi çok konuşuldu. Yarışmanın ilerleyen dönemlerinde gelen açıklamalar daha şaşırtıcıydı. Onlardan biri de Nisa Bölükbaşı’nın ‘Barış’ın bana el kaldırmışlığı var’ açıklaması olmuştu. Bu açıklamaya kadar da pek çok defa karşı karşıya gelen Nisa Bölükbaşı ile Barış Murat Yağcı’nın ilişkilerinde ciddi sorunlar olduğu, Yağcı’nın Bölükbaşı üzerinde bir takıntı geliştirdiği ortaya çıkmıştı. 


‘BENDEN BU KADAR’

Geçtiğimiz günlerde ise Barış Murat Yağcı parkurun ortasında yarışı bıraktı ve ‘Nisa böyle yaptıkça odaklanamıyorum. Olmuyor, ben kafamı toparlayamıyorum, benden bu kadar ‘ açıklamasını yaptı. Bu hareketi de takım arkadaşlarından büyük tepki topladı. Ardından Evrim Keklik, Sude Burcu, Ayşe Yüksel ile birlikte eleme potasına girdi. Çok yüksek bir sms kitlesi olduğu bilinen, Survivor 2020’nin finalistlerinden biri olan Barış Murat Yağcı sürpriz bir şekilde elendi. Pek çok kişinin sadece Barış Murat Yağcı için Survivor izlediğini belirtmekte fayda var.



ELENMESİ KURGU MU?

Önceki gün sosyal medyada bu eleme hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre Barış Murat Yağcı elenmedi. Acun Ilıcalı’nın tüm uğraşlarına rağmen, psikolojisini toparlayamayan Yağcı’nın yarışmadan kendi isteğiyle elendiği ortaya çıktı. Hatta yarışmaya aslında veda eden ismin Sude Burcu olduğu ancak Yağcı’nın elenmek istediği için konseyin ikinci kez çekildiği de iddilara arasında.