KPSS 2021/2 tercih sonuçları erişime açıldı! İşte tercih ve atama sonuçları sorgulama ekranı

TAKİP ET

KPSS 2021/2 sınavına ilişkin gerekleştirilen tercih işlemlerinde tercih sonuçları ÖSYM tarafından erişime açıldı. peki tercih sonuçları nasıl sorgulanır? Tercih ve atama sonuçları sorgulama ekranında sorgulama nasıl yapılır?

Reklam
Reklam

ÖSYM tarafından yapılan bir son dakika duyurusunda KPSS-2021/2 sınavıyla ilgili adayların gerçekleştirmiş olduğu tercihlere ilişkin sonuçlar açıklandı. Adaylar tercih sonuçlarını www.osym.gov.tr adresi üzerinden T.C. kimlik numaraları ile birlikte şifrelerini girerek tercih ve atama bilgilerini sorgulayabilecekler.


KPSS TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI 

ÖSYM'den konuyla ilgili yapılan açıklamada 22 - 29 Aralık 2021 tarihleri arasında yapılan tercih işlemleri sonrasında yapılan değerlendirmelerde KPSS-2021/2 baz alınarak Kamu Kurum ve Kuruluşlarının kadro ve pozisyonları için yerleştirme işlemlerinin tamamlandığı bildirildi. Peki tercih işlemleri sonuçları nasıl sorgulanır?


TERCİH İŞLEMLERİ NASIL SORGULANIR?

Tercih yapan adaylar yerleştirme ile ilgili sonuçlara 06 Ocak 2022 tarihinden itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresine giriş yaparak sonuçlarına erişim sağlayabilirler.

KPSS 2021/2 TERCİH SONUÇLARI SORGULAMASI YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

kpss tercih sonuçları kpss 2021/2 kpss tercih ve atama sonuçları tercih sonuçları sorgulama sorgulama sayfası ösym