KPSS 2022 geç başvuru başladı mı? KPSS 2022 geç başvuru ne zaman? KPSS geç başvuru ücreti ne kadar?

TAKİP ET

KPSS 2022 Lisans için normal başvuru tarihini kaçıranlar geç başvuru tarihi hakkında araştırmalara başladı. Belirlenen başvuru tarihinde başvuruda bulunamayan ve başvuruyu kaçıranlar için geç başvuru olacak. KPSS 2022 Lisans başvurularını kaçıranlar geç başvuru tarihini ve başvuru ücretini araştırmaya başladı. KPSS 2022 geç başvuru tarihi adaylar tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor.

Reklam
Reklam

KPSS 2022 Lisans için normal başvuru tarihini kaçıranlar geç başvuru tarihi hakkında araştırmalara başladı. Belirlenen başvuru tarihinde başvuruda bulunamayan ve başvuruyu kaçıranlar için geç başvuru olacak. KPSS 2022 Lisans başvurularını kaçıranlar geç başvuru tarihini ve başvuru ücretini araştırmaya başladı. KPSS 2022 geç başvuru tarihi adaylar tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. 24 Mayıs-6 Haziran tarihleri arasında alınan KPSS başvuruları, bu tarihlerden sonra kapanmıştı. ÖSYM tarafından belirlenen tarihlerde başvuru yapamayan adaylar geç başvuru tarihini araştırmaya başladı. Peki, KPSS 2022 Lisans geç başvuru başladı mı? KPSS 2022 geç başvuru ne zaman? KPSS geç başvuru ücreti ne kadar? KPSS başvuruları bitti mi, devam ediyor mu? İşte tüm merak edilenler…

KPSS Başvuruları Bitti Mi?

2022 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) başvuruları ÖSYM tarafından belirlenen 24 Mayıs -6Haziran 2022 tarihleri arasında alınmıştı. KPSS’de normal başvurular sona erdi. Ancak belirlenen başvuru tarihlerinde başvuruda bulunamayan kişiler KPSS geç başvuru tarihlerinde başvurularını yapabilirler. 



2022 KPSS Geç Başvuru Ne Zaman?

KPSS 2022 Lisans başvurularını kaçıranlar 15-16 Haziran 2022 tarihleri arasında geç başvuru yapabilecekler.

KPSS Geç Başvuru Ücreti Ne Kadar?

ÖSYM’nin yayımladığı kılavuza göre KPSS 2022 sınav ücreti oturum başına 115 TL olarak belirlenmişti. Bu kapsamda Genel Yetenek-Genel Kültür oturumunda her bir oturum için 115 TL olan sınav ücreti, alan bilgisi sınavında ise her bir oturum için 80 TL olarak belirlendi. KPSS geç başvuru ücreti ise belirlenen bu ücretlerin yüzde 50 fazlası olarak ödenecek.