KPSS ortaöğretim 2022 ne zaman yapılacak? KPSS lise sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

TAKİP ET

Milyonlarca lise öğrencisi KPSS ortaöğretim 2022'nin ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Peki KPSS ortaöğretim 2022 ne zaman yapılacak? KPSS lise sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Yanıtları haberimizde...

Reklam
Reklam

Her iki yılda bir yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı’nın (KPSS) ortaöğretim aşamasının ne zaman yapılacağı milyonlarca lise öğrencisinin gündeminin en üst basamaklarında yer almaya devam ediyor. ÖSYM’nin konu hakkındaki açıklamaları bir çok insan tarafından büyük bir dikkatle takip edilirken konu hakkında son dakika gelişmesi yaşandı. KPSS ortaöğretim 2022’nin gerçekleşeceği tarih belli oldu. Peki KPSS ortaöğretim 2022 ne zaman yapılacak? KPSS lise sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 
KPSS Ortaöğretim 2022 Ne Zaman Yapılacak? 
ÖSYM’nin KPSS Ortaöğretim sınavının 6 Kasım 2022 tarihinde yapılacağını açıkladı. Lise yani ortaöğretim öğrencilerinin gireceği sınavın başvuruları 1 Eylül 2022 tarihinde başlayacak ve 3 Eylül 2022’de tarihinde sona erecek. Sonuçların ise sınavın gerçekleşeceği tarihten yaklaşık 1 ay sonra açıklanacağı tahmin ediliyor. 

ÖSYM KPSS 2022 ortaöğretim