Kredi borçları takibe düşen çiftçilere müjde! 60 ay faizsiz taksit imkanı..

TAKİP ET

Ziraat Bankası, kredi borçları takibe düşen çiftçiler için yeni bir ödeme pprogramı hazırladı. Ödeme kolaylıklarının yer aldığı programda 60 aya varan faizsiz taksitlendirme seçeneği de bulunuyor.

Reklam
Reklam

Ziraat Bankası tarafından  hazırlanan yeni kredi programında, kredi borçları takibe düşmüş olan çiftçilere ödeme kolaylıkları sağlanacak. Tek bir seferde ödemelerini gerçekleştiremeyecek olan çiftçiler için 60 ay faizsiz taksitlendirme imkanı verecek olan bankanın bu uygulamasının ne zamana kadar geçerli olacağı ve kimlerin yararlanabileceği detaylarını sizler için hazırladık.



Ziraat Bankası, tarımsal faaliyet yürüten tüm müşterilerinin ihtiyaçları için kullanılan finansmanlarına ek olarak, ödemelerde güçlük çeken tarımsal kredi borçlusu olan müşterilerine ödemelerini daha da kolay hale getirecek bir imkan hazırladı.

31 MART TARİHİNE KADAR ÖDENMESİ HALİNDE FAİZ ALINMAYACAK

Kredi Risk İzleme ve Tasfiye'de genel müdür yardımcı olarak görev yapan Recep Türk, söz konusu imkan ile 30.11.2021 tarihinde takip hesapları üzerinden borç bulunan tarımsal kredi müşterilerin, takipte olan kredilerine yönelik ödeme kolaylığı sunulacağını ve 33.03.2022 tarihine kadar devam edecek olan uygulamada ise hesaplarda bulunan kredi borcunun tamamının tek bir seferde kapatılması durumunda kredinin takibe intikal ettiği tarih sonrasındaki tüm temerrüt veya faizlerin müşterilerden istenilmeyeceğini söyledi.



60 AYA VARAN FAİZSİZ TAKSİTLENDİRME İMKANI

Takibe alına tarımsal kredinin tek bir seferde ödeyemeyen müşteriler için ayrıca bir program hazırlandığını söyleyen Recep Türk, cari kredilerin faiz oranları üzerinden hesaplanacak olan toplam borç, tarım alanındaki faaliyetlerine devam eden müşterilerin gelir elde ettikleri dönemlerine uygulanacak şekilde faizsiz olarak 60 aya varan taksitlendirme imkanının da olduğunu belirtti.



KİMLER YARARLANABİLİR?

Ziraat Bankası'nın takibe alınan tüm tarımsal kredi borcu olan müşterilerine ödemelerinde kolaylık sağlanması için geliştirdiği bu uygulama, 31 Mart 2022 tarihine kadar geçerli olmakla birlikte bu uygulamada 30.11.2021 tarihinde tarımsal kredi hesaplarında bakiyesi olan tüm müşteriler uygulamadan faydalanabilecek.



 

ziraat bankası tarımsal kredi takibe düşen kredi borcu 60 ay vadeli kredi başvuru şartları faizsiz kredi desteği