Kripto Para Kazanma Taktikleri

TAKİP ET

Kripto paralar belki size kaybettirdi belki de kazandırdı fakat bugün konumuz kripto para kazanma taktiklerin olmadığını söylemek için buradayım ve gerçekten kazananlar nasıl kazanıyor sizlere gerçek anlamda kripto para kazanma taktikleri vereceğim mutlaka dikkatli okuyun kaybetmeye son artık.

Reklam
Reklam

Bildiğiniz gibi Bitcoin ve altcoinlerde bir süredir belirli aralıklarda gidip geliyor. Düşen ve durgun piyasalarda özellikle uzun vade yatırımcıların motivasyona ihtiyacı olduğunu biliyorum. Elimden geldiğince bu konuda yanınızda olmaya çalışıyorum.

Kripto Para Kazanma Taktikleri

Sizler için yeni bir farkındalık ve geçmişe yönelik liste hazırlamaya çalıştım dikkatinizi bu listeye verdiyseniz başlayalım işte kripto para kazanma taktikleri bu taktiklerin dışında taktik arayanlar kaybetmeye devam edecek. Son zamanlarda Türk ve yabancı fenomenlere baktığımda büyücüler gibi kendi grafik modelini üreterek doğru tahminler yaptığını iddia ediyorlar.

Büyücü gibi grafik modelleri üretmek yerine doğru bir alım stratejisi üretin Kripto para piyasalarının geçmiş hareketlerine baktığımızda ise sürekli aynı şeyleri tekrarladığını görüyoruz.

O yüzden geçmişe bakarak gelecek odaklı yatırım yapabilir ve gerçeklik kazanan olabilirsiniz. 2022 yılına girdikten sonra Amerika'nın yaşadığı enflasyon sorunu FED'in faiz artırımlarının ve sıkı para politikasına neden oldu Ayrıca ülkelerin kripto para sektörüne düzenleme getirme isteği yatırımcıları belirsizliğe itiyor.

Tüm bu belirsizlik içinde kurumsal yatırımcıların ise sessiz bir şekilde kripto para alımları yaptığını görüyoruz ayın 14'ünde borsalardan 30000 Bitcoin çıkarken ayın 15'inde ise 20 bin küfür Bitcoin daha borsalardan çekildi. Çünkü kurumsal yatırımcılar Yaşanan bu sorunların uzun vadede etkisiz olacağını ve ileriye dönük fırsat yarattığını biliyor.

2018 yılından sonra yaşanan düşüş sezonunda Bitcoin 3 bin dolar seviyesine gerilemişti. Yaşanan bu gerileme ile bireysel yatırımcılar piyasadan gün ve gün çıkmaya başladı. 2020 yılına geldikten sonra ise Kripto paralarına Yükseliş göstermeye başladığını gördük yaşanan yükseliş ile beraber medyanın tekrardan Kripto paraları övdüğünü gördük.

Medyanın pompaları ile beraber bireysel yatırımcılar tekrardan piyasaya dahil oldu ve Piyasalar devasa yükselişler gösterdi. 2018 yılında yaşanan düşüşler den dolayı piyasadan çıkan bireysel ve acemi yatırımcıların yüzde sekseni mega yükseliş sezonunda piyasaya girerek tekrardan yükselişten al ve düşüşte sat stratejisiyle zarar durumuna geçtiler.

2018 yılında toplayan balinalar ve akıllı bireysel yatırımcılar ise 2020 ve 2021 yıllarında yaşanan mega boğa yükselişinde devasa kazançlar sağladılar aynı şeyin tekrardan yaşanacağını bilen MicroStrategy gibi devasa şirketler sürekli Bitcoin alımlarını yapmaya devam ediyor.

Yani arkadaşlar kripto para kazanma taktikleri bunlardan ibaret konuyu dağıtmadan diyorum. Bitcoin geçmişe yönelik hareketlerine baktığımızda her zaman büyük yükselişlerden sonra sert düşüşler yaşadığını görüyoruz.

2013 yılında Bitcoin 70 dolar seviyelerinden bin dolara kadar Yükseliş gösterdi zirveden aylar sonra Bitcoin 170 dolar seviyelerine kadar sert düşüş yaşadı. 2014 yılındaki Bitcoin yatırımcıları treni kaçırdık Dedikten sadece 4 yıl sonra yani 2017 yılında Bitcoin 20 bin dolara kadar devasa yükseliş gösterdi.

Aradan sadece iki ay sonra tekrardan büyük düşüş geldi ve Bitcoin 3 bin dolara kadar geriledi tren kaçırdık dedikoduları tekrardan yayılmaya başladı. 2017 yılında dört yıl sonra Bitcoin ve altcoinlerde tekrardan Mega Yükseliş gösterdi ve 3 bin dolar seviyelerinden 69 bin dolar seviyelerine kadar yükseldi günümüzde Bitcoin 30 bin dolar seviyelerine kadar geriledi ve Tren kaçtı dedikoduları tekrardan çıkmaya başladı.

Eskiden sadece Kripto para transferleri ünlüydü ve insanlar sadece bu seçenekten dolayı Kripto paralarla tanışıyordu artık metaverse, NFT, oyna kazan ve farklı birçok sektör sayesinde Kripto paralar yeni yatırımcı çekmeye devam ediyor.

Spekülatörlere kulak verdiğiniz sürece her zaman kaçmış vitrinin en arka koltuğunda yolculuk edeceksiniz. Alın size kripto para kazanma taktiklerinden biri daha geçmişe bak geleceği gör stratejisiyle her ay düzenli ve çok küçük miktarlarla yatırım yaparsanız gelecekte çok büyük kazançlar sağlayabilirsiniz.

Analistlerin düşünceleri doğrultusunda yatırım yapan kısa vadeli yatırımcılar büyük zarar ettikten sonra YouTube yorumlarında ve ekşi sözlük gibi yerlerde bilim adamı gibi Kripto paraların nasıl yok olacağını anlatırlar Bitcoin 40 bin dolar seviyelerine gerilediğin de 15 bin dolara düşecek sesleri yankılanmaya başlar.

Bu gibi yorumları dikkate alan yatırımcılar ise yüklü yatırım yaptıkları için Kripto paralarını büyük zararlar satarlar. Bitcoin nereye kadar düşeceğini bilemeyiz bunu bilmediğimizden dolayı da yapmamız gereken tek şey yaşanan her düşüşü değerlendirmektir.

Analistler gelecekten gelmediler onlar da sadece sizler gibi tahmin etmeye çalışırlar başkalarının değil kendi düşüncelerinize kulak verin yüklü yatırım yapmak ve doğru yatırım stratejisi hakkında birden fazla eğitim listesi hazırladığım halde sadece 40000 farklı insan eğitim makaleleri mi okudu.

Birçok insan düşüşte sitemiz ile tanıştı ve en büyük pişmanlıklarını yüklü yatırım yapmak olduğunu söyledi yüklü yatırım konusunu diğer listelerimiz de yazdığım için o konuya bir daha girmek istemiyorum kısa vadede borsa yüzde yirmi yükselebilir yüzde yirmi düşebilir bu gibi yükselişler sizi zengin etmeyeceği gibi her zaman küçük düşünmeye bağlayacaktır.

Kripto para kazanma taktikleri kesinlikle şudur; Borsadaki amacınız para kazanmak değil, zengin olmak olmalıdır borsaya piyango gözüyle değil doğru stratejinin zengin edeceği mekanizma olarak bakılmalıdır. Unutmayın ki bu piyasada konuşanla değil doğru stratejiyle bekleyenler kazanacaktır.