Kripto paralar kan kaybediyor! Bitcoin 37 bin dolara geriledi..

TAKİP ET

Kripto para borsasında görülen düşüş devam ederken riskli varlıkların kan kaybetmesi yatırımcısını oldukça fazla endişelendiriyor. Son verilerde ise Bitcoin'in 37 bin dolar sevileyelerine kadar gerilediği görülüyor.

Reklam
Reklam

Bir ara 40 bin doların üzerine çıkan fakat geçtiğimiz hafta 40 bin doların altında işlem görmeye başlayan Bitcoin'in 7 Mart işlem rakamlarının 37 bin dolar seviyelerine çekildiği görüldü. 



ABD ve müttefiklerinin Rusya’ya karşı bir petrol ambargosu koyma yasasının ortaya çıkması sonrası brent petrol fiyatını 130 doların üzerine taşırken Rusya’ya yönelik ambargo haberleri ABD borsalarını da etkiledi. Borsada satışlar derinleşirken birçok endeks düşüşe geçti.

ABD borsalarında yaşanan düşüş kripto para birimlerini de etkiledi. Teknoloji hisselerinin bulunduğu Nasdaq Endeksi ile Bitcoin arasında olan orantı Bitcoin'in de kan kaybetmesine neden oldu. Son iki işlemde Bitcoin'in yüzde 5’ten fazla geri çekildiği görülürken son verilerde 37 bin 578 dolar seviyelerinde işlem gördüğü aktarıldı.



ETHEREUM DA DÜŞÜYOR!

Kripto para borsasının ikinci büyük hacimli varlığı olan Ethereum'un ise bugün 2 bin 506 dolara kadar düştüğü görüldü. Son verilere bakıldığında Ethereum'un şu sıralar 2 bin 531 dolardan işlemde olduğu aktarıldı.

 

kripto para borsası bitcoin ne kadar ethereum ne kadar