Kripto paralarda son durum! Kripto para borsası çöktü, yatırımcı kaybetti

TAKİP ET

Kripto paralarda son durum! Kripto para borsasında büyük çöküş devam ediyor. Aralık 2020 tarihinden bu yana Bitcoin ilk defa 20 bin doların altına düşerken Ether de gerileme sürüyor. Kasım ayında zirveyi gören Bitcoin'de o günden bu yana yüzde 70 düşüş var. 18 Haziran 2022 Kripto para Borsası son durum haberimizin devamında…

Reklam
Reklam

Kripto paralarda son durum 18 Haziran 2022 cumartesi günü yine en çok takip edilen başlıklar arasında yer alıyor. Bitcoin uzun zamandan bu yana ilk defa 20 bin doların altına düştü. Bunun yanında Ether'de geriliyor ve bin doların altında seyrediyor. Kripto paralarda Yaşanan bu düşüşe başta FED olmak üzere dünyanın Merkez bankalarının sıkılaşma politikası sebep gösteriliyor.
 

Yatırımcılar büyük şokta

Kripto para borsasında sert düşüş devam ederken yatırımcılar ise birbirini Hedef alıyor. Profesyonel yatırımcılar eskisi kadar kolay elde edemedikleri Kripto para borsasında birbirinin ayağını kaydırmaya çalışıyor. Bununda etkisi ile Kripto para borsasında aşağı yönlü hareketlilik sürüyor.
 

De-fi sistemi kripto paraları karıştırdı

Sushi De-Fi Borsasında Omakase anonim ismi ile bilinen Kripto para Borsası uzmanı verdiği bir röportajda köpekbalığı yatırımcıların yüksek kaldıraçlı oyunlarına dikkat çekti. Bu yatırımcıları yüksek kaldıraçla oynayan diğer yatırımcıları araştırdığını belirten Omakase, defi sisteminin böyle zorlandığını söyledi.
 

18 Haziran Kripto para borsası son durum

Hafta sonuna kayıpla giren Kripto para borsasında toplam piyasa değeri 900 milyar doların altına indi. Bitcoin son 1 hafta içerisinde %34 değer kaybederken 2020 yılından bu yana ilk defa 20 bin doların altına düştü.

Ethereum da bu süreçte değer kaybına devam ediyor. En yüksek hacimli 2 Kripto para birimi olan Ethereum, son bir haftada %30 9 değer kaybetti. Bunun yanında dogecoin de yüzde 4.40 düşüş yaşadı. En son 2021 yılında bu seviyeleri gören dogecoin düşüşünün devam edeceği tahmin ediliyor.

Tüm Kripto para borsalarının son 24 saatteki değer kaybı ise toplamda 2,77 geriledi.