Kubilay Aka kabul etti! Mert Ramazan Demir ile kavga sebebi ortaya çıktı

TAKİP ET

Ünlü oyuncu Kubilay Aka ve yalıçapkını dizisinin yıldızı Mert Ramazan Demir arasında kavga çıktığı iddiaları magazin basınını sallamıştı. Kubilay Aka kavgayı doğruladı.

Reklam
Reklam

Ünlü oyuncu Kubilay Aka ve meslektaşı Mert Ramazan Demir arasında bir mekanda geçtiğimiz günlerde gerginlik çıktığı yönünde iddialar magazin basınını sallamıştı. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu arasındaki yakınlıktan rahatsız olduğu iddia edilen Kubilay Akan'ın meslektaşını sözlü olarak rahatsız ettiği öne sürülmüştü. Olaya ilişkin Kubilay Aka’dan ilk açıklama geldi.

Kavga iddialarını doğruladı

Yalıçapkını dizisinde Ferit karakterine hayat veren Mert Ramazan Demir ve Seyran karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu'nun gerçek hayatta da yakın arkadaş olduğu biliniyordu. Geçtiğimiz günlerde bir mekanda Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir arasındaki yakınlıktan rahatsız olduğu iddia edilen Kubilay Aka’nın meslektaşının sözlü olarak rahatsız ettiği öne sürülmüştü. Kubilay Aka kavga et dualarını doğrularken su ifadeleri kullandı; "Ufacık bir şey… Mekan çıkışında olan bir şey… Alkollü bir mekan… Öyle bir detaya girilmesine gerek olduğunu düşünmüyorum".

Büyütülecek bir şey yok

Kısa süre sonra Dokuz Oğuz dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanan ünlü oyuncu Kubilay Aka konu hakkında şöyle konuştu;

“Genel olarak hiçbir meslektaşım hakkında kamera önünde konuşmayı doğru bulmadım, bulmuyorum da… O yüzden bu konu hakkında çok da fazla konuşacak bir şey de yok zaten… Ufacık bir şey… Mekan çıkışında olan bir şey… Alkollü bir mekan… Öyle bir detaya girilmesine gerek olduğunu düşünmüyorum. Çok teşekkür ederim… başka bir soru varsa onunla devam edelim”.