Kucoin'e kayıt ol ve USDC Kazanma şansını yakala!

TAKİP ET

Kucoin'in sadece Türk kullanıcılara sunduğu bu etkinlik kapsamında, birkaç basit adımı tamamlamak yeterli. Bununla birlikte, sadece ilk 5 bin kişiye ödül verileceği için hızlı olmak çok önemli.

Reklam
Reklam

Kucoin, dünyanın birçok ülkesinde olduğu gibi Türkiye’de de çok popüler bir borsa. Kucoin borsası, her yeni üyeye 500 USDT’ye varan ödüller vermesinin yanı sıra, aynı zamanda ödül etkinlikleri ile de öne çıkıyor. Borsadan yapılan son duyuruda, Kucoin Yaz Çılgınlığı etkinliği kapsamında, binlerce kişiye 320 TL ödül verilecek aktarıldı.

USDC kazanma sayfası üzerinden katılmanın mümkün olduğu etkinlik, borsaya ilk kez üye olacak Türk kullanıcıların katılabileceği bir kampanya. 1 Haziran’da başlayan ve 11 Haziran’da sona eren etkinlik ile, şartları yerine getiren ilk 5 bin kişiye 20 USDT tutarında ödül verilecek.

Etkinliğe katılma şartları neler?

Kucoin’in sadece Türk kullanıcılara sunduğu bu etkinlik kapsamında, birkaç basit adımı tamamlamak yeterli. Bununla birlikte, sadece ilk 5 bin kişiye ödül verileceği için hızlı olmak çok önemli. Kucoin ödül etkinliğine katılmak için aşağıdaki adımların tamamlanması gerekiyor:
 

İlk olarak, USDC kazanmak için etkinlik sayfasına gidilmeli ve Kucoin’de bir hesap oluşturulmalı. Daha önce borsada hesabı olan kullanıcılar etkinliğe katılamıyor.

İkinci adımda, Kucoin borsasına kripto para transferi yapılması gerekiyor. Kucoin dışında herhangi bir borsadan, Kucoin’e 20 USDT ya da en az bu tutara denk gelecek şekilde kripto para transfer edilmeli. Bu kripto paralar içinde USDT’nin yanında USDC, BTC, ETH, BNB, TRX ve LUNA yer alıyor. Farklı bir kripto paranın gönderilmesi durumunda, koşul geçersiz olacak.

Son adım ise, Kucoin’de üye olduktan sonra, herhangi bir kripto para birimi üzerinde işlem yapmak. Alt tutar söz konusu olmaksızın, herhangi bir alım işlemi yapmak yeterli.
Bu basit adımların tamamlanmasının ardından, Kucoin’in ödül etkinliğine katılmış olacaksınız. 5 bin kişi ile sınırlı etkinlikte, 20 USDT’lik ödülü almak için adımları bir an önce tamamlamak çok önemli.

Ödül etkinliği ile ilgili bilinmesi gerekenler

Kucoin ödül etkinliği, USDC fiyat sayfası üzerinden, “Katıl” butonuna tıklayarak katılmanın mümkün olduğu bir etkinlik. Borsadan yapılan açıklamaya göre, kazananların ödülleri 7 ile 14 iş günü içinde hesaplarına yatırılacak. 1-11 Haziran arasında, 10 gün sürecek olan etkinlikte, sadece Kucoin dışından gelen transferlerin olduğu katılımlar kabul edilecek. Kucoin içi kripto para transferleri, katılımlarda geçerli olmayacak. Bunun dışında, USDT, USDC, BTC, ETH, BNB, TRX ve LUNA coin dışındaki kripto paralar, Kucoin’in ödül etkinliğindeki alternatifler. Farklı bir coin’in gönderilmesi de, katılım için geçersiz olacak. Etkinlik süresinde, 20 USDT ve üstündeki yatırım tutarı çekilmeyecek.

GEM coin’lerin listelendiği Kucoin, en popüler borsalardan

Halkın Borsası sloganına sahip olan Kucoin, 600’den fazla coin’i listelemesiyle, dünyanın en popüler kripto para borsalarından biri. Kucoin’de, 1000’in üzerinde işlem çifti yer alıyor ve borsa, işlem hacmi bakımından dünyada ilk 5’te yer alıyor. Forbes Advisor’ın, 2021’in en iyi borsaları içinde gösterdiği Kucoin’in diğer bir avantajı da, en düşük alım satım komisyonlarını sunması. Yüksek güvenlik altyapısına sahip olması ile bilinen Kucoin’de, tüm yatırımların sigorta güvence fonu ile koruma altına alınması da diğer bir avantaj.

Borsada spot, vadeli ve stake gibi işlem türleri yapılabiliyor. Web platformlarının yanı sıra, Kucoin iPhone ve Android uygulaması üzerinden de yüzlerce coin üzerinde anlık alım satım işlemlerini gerçekleştirmek mümkün. Her yeni üyeye 500 USDT’ye varan ödüller sunan borsa, 5 bin kişiye 320 TL’lik ödül içeren son kampanyası ile, Türk yatırımcıları bir kez daha heyecanlandırmayı başardı.