Küçükçekmece'de bir taksici vatandaşa ekmek bıçağı ile saldırdı

TAKİP ET

İstanbul Küçükçekmece'de bir taksi sürücüsü henüz bilinmeyen Bir nedenden dolayı başlayan Tartışma sonunda elinde ekmek bıçağı ile çevrede bulunan vatandaşlara saldırdı. Taksi sürücüsü daha sonra aracını tartıştığı kişinin üstüne sürdü. O anlar güvenlik kamerası kayıtlarında da yansıdı.

Reklam
Reklam

Küçükçekmece Sefaköy'de meydana gelen akıl almaz olay gündeme bomba gibi düştü. Kimliği bilinmeyen bir taksi sürücüsü vatandaşlar ile tartıştı. Henüz bilinmeyen bir sebeple başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Bunun üzerine Taksi Şoförü araçta bulunan ekmek bıçağını alarak tartıştığı vatandaşa saldırdı.

ARACINI TARTIŞTIĞI KİŞİNİN ÜSTÜNE DURDU

Çevrede bulunan diğer vatandaşların araya girmesiyle birlikte taksici aracına bindi. Daha sonra da aracını tartışma yaşadığı vatandaşın üzerine sürdü. Taksi sürücüsü sonrasında ise olay yerinden hiçbir şey yokmuş gibi uzaklaşarak gitti.

ŞİKAYETÇİ OLDU

Taksicinin elinde bıçakla tartıştığı kişinin üstüne yürüdüğü anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Diğer yandan taksi sürücüsü ile kavga eden şahıs durumu karakola giderek polis ekiplerine bildirdi.