Küçükçekmece'de çocuğa taciz iddiası! Mahalleli ayaklandı, Valilik açıklama yaptı

TAKİP ET

İstanbul Küçükçekmece'de 14 yaşındaki bir kızın taciz edildiği iddiası mahalleliyi ayağa kaldırdı.  Kozmetik ürünleri satan bir dükkanda taciz edildiği iddia edilen kız çocuğuyla ilgili haberi alan mahalle sakinleri linç girişiminde bulundu. Olayı haber alan esnaf ve mahalle sakinleri dükkana girerek şüpheli şahsı linç etmek istedi. Olay yerine gelen polis ekipleri şüpheli şahsı gözaltına aldı.

Reklam
Reklam

İstanbul Küçükçekmece’de 14 yaşındaki bir kızın taciz edildiği iddiası mahalleliyi ayağa kaldırdı.  Kozmetik ürünleri satan bir dükkanda taciz edildiği iddia edilen kız çocuğuyla ilgili haberi alan mahalle sakinleri linç girişiminde bulundu. Olayı haber alan esnaf ve mahalle sakinleri dükkana girerek şüpheli şahsı linç etmek istedi. Olay yerine gelen polis ekipleri şüpheli şahsı gözaltına aldı. Taciz iddiasıyla bölge bir anda kalabalıklaşırken taciz iddiası esnaf ve mahalle sakinlerini ayağa kaldırdı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Çevrede geniş güvenlik önlemleri alan polis ekipleri vatandaşları sakinleştirmek için uzun süre uğraştı. Taciz iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli şahıs güçlükle zırhlı araca alınarak Emniyet’e götürüldü. Olayla ilgili İstanbul Valiliği’nden açıklama geldi. İşte detaylar…

14 Yaşındaki Kız Çocuğuna Taciz İddiası

Olay, dün akşam saatlerinde Küçükçekmece Cennet Mahallesi Hürriyet Caddesi’nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, 14 yaşındaki bir kız çocuğu kozmetik ürünleri satan bir dükkana girdi. M.A isimli bir şahsın dükkanda kızı taciz ettiği iddia edildi. Taciz iddiasının duyulmasıyla birlikte esnaf ve mahalle sakinleri ayağa kalktı. Dükkana girip şahsı linç etmek isteyen öfkeli kalabalığı polis güçlükle sakinleştirdi. Gözaltına alınan şüpheli şahsın olay yerine sevk edilen zırhlı araa alınarak Emniyet’e götürüldüğü bilgisine ulaşıldı. 



İstanbul Valiliği’nden Açıklama 

Yaşanan olayla ilgili İstanbul Valiliği’nden açıklama geldi. Valilik tarafından yapılan yazılı açıklamada,  ‘Cennet Mahallesi Hürriyet Caddesi’ndeki bir mağazada dün saat 20.00 sıralarında iki kız çocuğuna yönelik taciz ihbarı alınmıştır. Olay yerine sevk edilen güvenlik güçlerimizce, Küçükçekmece nüfusuna kayıtlı Metin A. isimli şüpheli şahıs gözaltına alınmıştır. Konuyla ilgili başlatılan tahkikat devam etmektedir.’ denildi.