Kulak damlası orucu bozar mı?

TAKİP ET

Ramazan ayının yaklaşması sebebiyle oruç tutacak olanların aklına çeşitli sorular geliyor. Kulak damlası orucu bozar mı sorusunun cevabı internette aranan konular arasında yer alıyor. Peki oruçlu iken kulağa damla damlatmak orucu bozar mı? İşte merak edilen sorunun cevabı burada!

Reklam
Reklam

Ramazan'da en çok merak edilen konular arasında orucu bozan durumlar gelmektedir. Orucu bozan halleri oruç tutacak tüm vatandaşlar intenet üzerinden araştırıyor. Bizde sizler için önemli bir husus olan oruçluyken kulağa damla damlatmak orucu bozar mı sorusunun cevabını veriyoruz.

Kulakla bopaz arasında kanal vardır. Kulak zarı bu kanalı tıkadığından, ilaç boğaza gelmez. Böylelikle oruç bozulmaz. Gıda manası taşımadığı için orucu bozmaz. Mideye ulaşma imkanı olmadığından veya çok azı gideceğinden orucu bozmaz. İlaç niteliği taşıdığı için orucu bozmaz.

kulak damlası oruç bozar mı kulak damlası orucu bozar mı fetva meclisi kulak damlası orucu bozar mı sorularla islamiyet kulak damlası orucu bozar mı - ismailağa kulak damlası orucu bozar mı dinimiz islam