Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma yarışması final 2022! Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma yarışması birincisi kim?

TAKİP ET

TRT 1 ekranlarında Ramazan ayına özel olarak yayınlanan Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma yarışmasında final zamanı geldi. Bu akşam ekrana gelecek olan final bölümünde birinci belli olacak. Yarışmada kimin birinci olduğuna dair yoğun araştırmalar sürüyor.

Reklam
Reklam

TRT 1 ekranlarında Ramazan ayına özel olarak yayınlanan Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma yarışmasında final zamanı geldi. Bu akşam ekrana gelecek olan final bölümünde birinci belli olacak. Yarışmada kimin birinci olduğuna dair yoğun araştırmalar sürüyor. Her sene birbirinden güzel sesli ve tilavetli isimlerin katılım gösterdiği Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma yarışma programında bu yıl Kadir Gecesi’ne özel olarak final yapılıyor. Programın final bölümüne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuk oluyor. Peki, Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma yarışması birincisi kim? İşte detaylar…

Kadir Gecesine Özel Final

Her yıl olduğu gibi bu yıl yine Ramazan ayında TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma yarışması final yapıyor. Yarışmanın bu sene final bölümü Kadir Gecesi’nin de idrak edildiği 27 Nisan Çarşamba akşamı gerçekleşiyor. Final bölümüyle ekrana gelecek olan programa Cumhurbaşkanı Erdoğan konuk olacak.


Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Kim Birinci Oldu 2022?

Her sene hem sesi hem de tilavetiyle birbirinden özel isimlerin katılım gösterdiği Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma yarışmasında bu yıl da sona gelindi. Kadir Gecesine özel final yapan yarışmanın birincisi ise henüz belli olmadı. Yarışmada birinci olan kişiye ödülü Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından verilecek. Yarışmanın birincisi açıklandıktan hemen sonra detayları sizlerle paylaşacağız…

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve finali yapılan Kur'an-ı Kerim-i Güzel Okuma yarışmasının birincisi 19 yaşındaki Mustafa Öztürk oldu. 

Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması 2021 Yılında Kim Birinci Oldu?

Kur’an-ı Kerim-i Güzel Okuma yarışması geride bıraktığımız yıl da yine birbirinden özel bölümlerle ekrana gelmişti. Yarışmanın birincisi Muhammed İsmail Demirel, ikincisi Serkan Yıldız ve üçüncüsü Mesut Topçuoğlu olmuştu.