Kurban Bayramı başladı! Yaralanan acemi kasaplar acile akın etti

TAKİP ET

Müslüman aleminin dini bayramlarından biri olan Kurban Bayramı bugün başladı. Bu yıl 9 Temmuz tarihine denk gelen ve sabah bayram namazı ile başlayan Kurban Bayramı'nda acemi kasaplar yine acillerdeydi. Bugün ülke genelinde kurban kesimleri başlarken yaralanan acemi kasapların görüntüleri de gelmeye başladı.

Reklam
Reklam

Müslüman aleminin dini bayramlarından biri olan Kurban Bayramı bugün başladı. Bu yıl 9 Temmuz tarihine denk gelen ve sabah bayram namazı ile başlayan Kurban Bayramı’nda acemi kasaplar yine acillerdeydi. Bugün ülke genelinde kurban kesimleri başlarken yaralanan acemi kasapların görüntüleri de gelmeye başladı. Kurban kesmek isterken kendilerini yaralayan acemi kasaplar soluğu acilde aldı. Ülke genelinde bayramın birinci günü itibariyle kurban kesimleri başlarken kurban kesmek isterken kendisini yaralayan acemi kasapların ise hastanelerde tedavileri yapıldı. Yaralanan kişiler ambulans yardımıyla hastaneye ulaşırken bazıları ise kendi imkanlarıyla hastanelere başvurdu.

Acemi Kasaplar Acillerde

9 Temmuz 2022 Cumartesi bayram namazından itibaren Kurban Bayramı’nın ilk günü başladı. Ülke genelinde kurban kesimi yapılmaya başlanırken kurban kesmeye çalışırken yaralanan acemi kasaplar ise acilleri doldurdu. Kurban Bayramı’nın ilk gününde kurban keserken yaralanan acemi kasap haberleri gelmeye başladı. Adıyaman’da kurban kesmek isterken kendisini yaralayanlar acile koştu. Kurban ibadetini yerine getiren vatandaşların bazıları hayvan darbeleri ile bazıları ise kesici aletlerle kendilerini yaraladı.

Tedavileri Yapıldı

Ülke genelinde bayram coşkusu yaşanırken 4 gün boyunca idrak edilecek olan Kurban Bayramı’nın ilk gününde kurban kesimi sırasında yaralanan vatandaşlar hastanelerde yoğunluk oluşturdu. Kayseri’de de kurban kesimi esnasında kesici aletlerle ve hayvandan aldıkları darbeyle yaralananlar hastanelere koştu. Ambulanslarla ve kendi özel araçlarıyla kentteki çeşitli hastanelere kaldırılan yaralılar tedavileri sonrasında taburcu edildi.